Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξανά εκτός εθνικής ο Firmino

Ξανά εκτός εθνικής ο Firmino

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ο Bobby Firmino δεν βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του Tite για την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, παρότι δεν είναι πλέον τραυματίας.

Ο Βραζιλιάνος μπορεί να έχει καταφέρει να σκοράρει και φέτος πολύ σημαντικά γκολ, όπως αυτό στο San Siro κόντρα στην Inter, ωστόσο οι τρεις διαφορετικοί τραυματισμοί που έχει υποστεί, του έχουν επιτρέψει να πραγματοποιήσει μόλις 24 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις την φετινή σεζόν.

Μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, είναι πολύ πιθανό να καταγράψει ο Bobby τις λιγότερες εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει σε μια σεζόν με την Κόκκινη φανέλα, ενώ δύσκολα θα μπορέσει έστω να φτάσει τις 41 της σεζόν 2016-17.

Ο Firmino μπορεί να έχει συμμετοχή σε γκολ ανά 110 λεπτά την φετινή σεζόν, ωστόσο μετά και τους 3 φετινούς του τραυματισμούς, γίνεται εύκολα αντιληπτό, πως βρίσκεται πίσω από τους Mo Salah, Sadio Mane, Luis Diaz και Diogo Jota όσο αφορά την επιλογή της επιθετικής τριπλέτας.

Το συμβόλαιο του με την Liverpool λήγει το καλοκαίρι του 2023 και ο 30χρονος έχει μπροστά του μια μάχη να δώσει, αν θέλει να παραμείνει στο Anfield και να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Tite επέλεξε να τον αφήσει εκτός Selecao για τους αγώνες του Μαρτίου κόντρα σε Χιλή και Βολιβία, καλώντας τους Neymar, Richarlison, Vinicius Jr, Antony, Raphinha, Rodrygo και Gabriel Martinelli.

Οι Alisson Becker και Fabinho κλήθηκαν κανονικά στην εθνική και αναμένεται να πάρουν χρόνο στους δύο προκριματικούς αγώνες.

Οι τραυματισμοί έχουν επηρεάσει τον Bobby Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com