Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Robertson: «Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά εξακολουθεί να κοιτάζει η Liverpool στην προσπάθεια που κάνει να κατακτήσει τον φετινό τίτλο, όπως δήλωσε ο Andy Robertson μετά την εκτός έδρας νίκη εναντίον της Brighton.

Οι Reds μείωσαν ξανά στους 3 βαθμούς την απόσταση από την κορυφή και περιμένουν ένα στραβοπάτημα της Manchester City.

Ο Robbo μίλησε για το διπλό:

“ Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι και ήταν σημαντικό να κάνουμε μια σωστή εμφάνιση απέναντι στην Brighton. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς αυτό το Σαββατοκύριακο. ”

Για τον Luis Diaz πρόσθεσε:

“ Δεν μιλάει λίγα αγγλικά – δεν με καταλαβαίνει! Ήταν απίστευτος, είναι ξεχωριστός και έπεσε στο έδαφος μετά το γκολ. Ο κόσμος τον φοβάται. ”

“ Απλώς χρησιμοποιεί τους ισπανόφωνους για να επικοινωνήσει! Ξέρει πού θέλω να βρίσκεται και πού θα του δώσω την μπάλα, οπότε νομίζω ότι έχουμε ήδη καλή σχέση. ”

Για τη μάχη του τίτλου:

“ Κοιτάξτε, είμαστε απλώς ενθουσιασμένοι που είμαστε ακόμα μέρος σε κάθε διοργάνωση. Είναι συναρπαστικές στιγμές και ελπίζουμε ότι αυτό θα συνεχιστεί, αλλά είναι σημαντικό να μην παρασυρθούμε. ”

“ Εστιάζουμε σε ένα παιχνίδι τη φορά και αφήνουμε τους οπαδούς να ονειρεύονται τι μπορεί να συμβεί. ”

Για το δύσκολο πρόγραμμα:

“ Σωματικά αισθάνεσαι κουρασμένος μερικές φορές, αλλά είναι σημαντικό να το ξεπεράσεις. Πρέπει να συνεχίσεις. Βοηθάει η δουλειά που κάνεις στην προετοιμασία. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων μας, για φτάσουμε στα όνειρα μας. ”

Σταθερός και φέτος ο Andy Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com