Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Potter: «Ήμασταν καλύτεροι στην αρχή»

Potter: «Ήμασταν καλύτεροι στην αρχή»

Καλύτερα ξεκίνησε η Brighton στον χθεσινό αγώνα πριν την επηρεάσει το τέρμα του Luis Diaz με την Liverpool, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο προπονητής της, Graham Potter.

Οι Reds πέρασαν με σχετική άνεση το μεσημέρι του Σαββάτου από το Amex και χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα από τους Seagulls, οι οποίοι γνώρισαν την πέμπτη τους συνεχόμενη ήττα στην Premier League.

Ο Potter δήλωσε για τη νέα ήττα της ομάδας του:

“ Ξεκινήσαμε πολύ καλά, ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην αρχή του αγώνα. Το γκολ όμως έβγαλε λίγο τον αέρα από τα πανιά μας, ειδικά με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και την κατάσταση που βρίσκεται η Liverpool. Τα εύσημα πρέπει όμως να πάνε στα παιδιά που έμειναν εκεί μέσα στο παιχνίδι. ” Είπε ο Potter.

«Δεν είναι χαρούμενη ατμόσφαιρα όταν χάνεις, αλλά πρέπει απλώς να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Η Premier League μπορεί να είναι δύσκολη. Τα πρόσφατα αποτελέσματα μας είναι αυτά που βλέπει ο κόσμος. Είναι σωστό, αλλά πρέπει να τα πάμε καλύτερα. ”

“ Πρέπει να φτάσουμε στους βαθμούς που θέλουμε και ο μόνος τρόπος που μπορούμε να το κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. ” Ολοκλήρωσε ο προπονητής των Seagulls.

Η Liverpool πήρε το διπλό με 0-2 στο Amex χθες το μεσημέρι. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com