Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Henderson για τον Diaz και το διπλό επί της Brighton

Ο Henderson για τον Diaz και το διπλό επί της Brighton

Ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson παραχώρησε δηλώσεις στο BT Sport μίλησε για το διπλό στην έδρα της Brighton και για την εξαιρετική εμφάνιση του Luis Diaz.

Ο Hendo για το διπλό είχε να πει:

“ Είναι πάντα ευχάριστο να έρχεσαι εκτός έδρας και να παίρνεις τρεις βαθμούς. Η Brighton είναι καλή ποδοσφαιρική ομάδα. ”

“ Είναι πάντα επικίνδυνοι, [έχουν] καλούς τεχνικούς παίκτες και προφανώς μας έχουν προβληματίσει κατά καιρούς τα τελευταία δύο χρόνια. ”

“ Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς σήμερα, και ένιωσα σαν να τα καταφέραμε. Ήταν μια επαγγελματική εμφάνιση. Είναι τρεις πόντοι εκτός έδρας, με τους οποίους είμαστε ενθουσιασμένοι. ”

“ Θέλεις πάντα ένα δεύτερο γκολ και θέλεις πάντα αυτό να σκοτώσει λίγο το παιχνίδι. Ευτυχώς τα καταφέραμε, είχαμε μερικές ακόμα ευκαιρίες να σκοράρουμε, ειδικά στην κόντρα. ”

“ Συνολικά, νομίζω ότι θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτή την απόδοση, για να είμαι ειλικρινής. Ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε και ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς, για να γίνουμε καλύτεροι με τις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα γύρω μας. ”

“ Πρέπει να πιέζουμε ο ένας τον άλλον και να οδηγούμε ο ένας τον άλλον. ”

Για τον Luis Diaz που ξεχώρισε:

“ Ήταν ξανά κορυφαίας κλάσης. ”

“ Το λέμε εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ήρθε και τα πηγαίνει φανταστικά. Δείχνει την ποιότητα του με την μπάλα στα πόδια και χωρίς αυτή δουλεύει για να την κερδίσει ξανά. ” Σημείωσε ο Henderson.

“ Ήταν άλλη μια μεγάλη εμφάνιση από εκείνον. Ήταν ένα σημαντικό γκολ για εμάς εκείνη τη στιγμή και μια μεγάλη εμφάνιση από εκείνον και από την ομάδα, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. ”

Ο Luis Diaz άνοιξε το σκορ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com