Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Το σημαντικότερο ήταν ότι προκριθήκαμε»

van Dijk: «Το σημαντικότερο ήταν ότι προκριθήκαμε»

Απογοητευμένος με το προχθεσινό αποτέλεσμα του εντός έδρας αγώνα με την Inter για το Uefa Champions League δήλωσε ο Virgil van Dijk, ο οποίος παράλληλα τόνισε πως το σημαντικότερο ήταν η εξασφάλιση της πρόκρισης στα προημιτελικά.

Οι Reds είναι μια από τις τέσσερις ομάδες που βρίσκονται ήδη στα προημιτελικά της διοργάνωσης και πλέον περιμένουν την κλήρωση της επόμενης Παρασκευής.

Ο Ολλανδός είπε για το αποτέλεσμα:

“ Είμαι πολύ απογοητευμένος που χάσαμε. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα – είχαμε ευκαιρίες – έβαλαν ένα υπέροχο γκολ, δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά. Ήταν λίγο πιο ζωντανοί. ”

“ Είμαστε όλοι άνθρωποι. Μερικές φορές χάνεις ευκαιρίες – ευτυχώς δεν χάνουμε πολλά παιχνίδια αλλά σήμερα συνέβη. Προκριθήκαμε όμως και αυτό είναι το κύριο μήνυμα. ” Δήλωσε ο van Dijk.

“ Είμαι απογοητευμένος που χάσαμε, αλλά πρέπει να το μετατρέψω σε ευτυχία γιατί περάσαμε. Αλλά δεν μου αρέσει να χάνουμε, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το Σαββατοκύριακο. ”

Για την πρόκριση:

“ Το πιο σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε και αυτός ήταν ο κύριος στόχος. Όλα καλά στο τέλος. ”

“ Όλοι θέλουμε να παίζουμε παιχνίδια – όλοι το απολαμβάνουμε. Κοιμόμαστε καλά, τρώμε καλά και παίζουμε ξανά. Γιατί να μην το απολαύσουμε; Παίζουμε μπροστά σε αυτό το φανταστικό κοινό. Απλώς πρέπει να το απολαύσουμε – αυτό είναι που κάνω. ”

Virgil van Dijk και Mo Salah πανηγυρίζουν το 0-2 στο Μιλάνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com