Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Diaz: «Ξεκίνησα όπως ονειρευόμουν»

Diaz: «Ξεκίνησα όπως ονειρευόμουν»

Ένα εξαιρετικό ξεκίνημα έχει κάνει ο Luis Diaz με την Liverpool, κατακτώντας ήδη τον πρώτο του τίτλο με τους Reds πριν από περίπου 10 ημέρες στο Wembley.

Ο Κολομβιανός έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στο Anfield και σήμερα μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για το ξεκίνημα του και την κατάκτηση του Carabao Cup.

Ο Diaz για το ξεκίνημα που έχει κάνει δήλωσε:

“ Τα πράγματα πηγαίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είναι ο τρόπος που όλοι θέλαμε. Σίγουρα από προσωπική άποψη, είναι ακριβώς το πώς ήθελα να προσπαθήσω να ξεκινήσω, τι έχω ονειρευτεί και πώς ονειρευόμουν να ξεκινήσω. ”

“ Ήξερα ότι θα ερχόμουν σε έναν πολύ ανταγωνιστικό σύλλογο που εμπλέκεται σε όλα. Λοιπόν, είμαι πραγματικά, πολύ χαρούμενος που ξεκίνησα έτσι και μακάρι να συνεχιστεί για πολύ. ”

“ Ήθελα να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα, να γνωρίσω το στυλ παιχνιδιού και να νιώσω άνετα. Στην προπόνηση και στο γήπεδο, νομίζω ότι κατάφερα να αναπτύξω μια καλή συννενόηση με τους συμπαίκτες μου – και νομίζω ότι αυτό είναι ήταν τόσο για αυτούς, όσο και για το προπονητικό επιτελείο. ”

“ Είμαι εδώ για να προσπαθήσω να βοηθήσω, είμαι εδώ για να προσπαθήσω να υποστηρίξω την ομάδα και τα παιδιά. Όπως λέω, θέλω να συνεχίσω να κάνω το καλύτερό μου. ”

Για την κατάκτηση του Carabao Cup:

“ Μπορείτε να δείτε πόσα σήμαινε αυτό για τους οπαδούς. Ξέρουμε ότι μας στηρίζουν πάντα σε όλα τα λεπτά. Επειδή αυτό συνέβη σε λίγες μόνο μέρες από τότε που ήρθα στον σύλλογο, ήταν απολύτως φανταστικό. ”

“ Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, όχι μόνο σε κάθε παιχνίδι αλλά σε κάθε τρόπαιο, το οποίο διεκδικούμε. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι για να το κάνουμε αυτό. ”

Εντυπωσιάζει ο Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com