Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Βρισκόμαστε σε καταπληκτική θέση»

Trent: «Βρισκόμαστε σε καταπληκτική θέση»

Σε καταπληκτική θέση βρίσκεται η Liverpool μετά και την πρόκριση της στα προημιτελικά του Uefa Champions League, όπως δήλωσε ο Trent Alexander-Arnold στο κανάλι της ομάδας.

Οι Reds έχουν ήδη κατακτήσει το Carabao Cup και βρίσκονται μέσα στους άλλους 3 τους στόχους για τη φετινή σεζόν.

Ο αμυντικός για την πρόκριση στα προημιτελικά δήλωσε:

“ Με την πρόκριση στα προημιτελικά φτάνεις στην ελίτ των ομάδων. Δεν υπάρχουν πλέον τυχερές ομάδες εκεί και είσαι μαζί με αυτές που το έχουν κερδίσει. ”

“ Αυτοί είναι αυτοί που πιθανότατα μπορούν να το κερδίσουν από αυτό το σημείο. Όλοι ανυπομονούμε για την κλήρωση, οπότε ελπίζουμε να μπορέσουμε να περάσουμε. ”

“ Υπάρχουν δύο συναρπαστικοί προημιτελικοί που πρέπει να περιμένουμε και ένας τελικός κυπέλλου κάθε Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα. Είναι συναρπαστικές στιγμές να είσαι στον σύλλογο και ελπίζουμε ότι αν όλοι παραμείνουν σε φόρμα θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. ”

“ Είμαστε σε καταπληκτική θέση, αφού μπορέσαμε να πάρουμε στα χέρια μας το πρώτο τρόπαιο της σεζόν και να είμαστε σε δυνατή θέση στις άλλες τρεις διοργανώσεις. ”

Για την ήττα από την Inter:

“ Ήταν απογοητευτικό που δεν πήραμε τη νίκη, αλλά το μόνο που είχε σημασία για εμάς ήταν να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Είναι σημαντικό για εμάς ως σύλλογος και σημαντικό για εμάς ως ομάδα και τους οπαδούς. ”

“ Το ότι έμειναν με 10 παίκτες μας βοήθησε να τελειώσουμε το παιχνίδι και δεν είχαν μεγάλη απειλή μετά από αυτό. Δεν ήταν άνετο, αλλά μπορέσαμε να το κάνουμε. ”

Ο Trent Alexander-Arnold στη Σαββατιάτικη νίκη επί της West Ham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com