Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gary Lineker: «Συγκινητικές οι σκηνές στο Anfield»

Gary Lineker: «Συγκινητικές οι σκηνές στο Anfield»

Την εκτίμηση του για τη Liverpool και τους φιλάθλους της έδειξε για μία ακόμη φορά μέσω των social media ο Gary Lineker.

Ο σπουδαίος Άγγλος κεντρικός επιθετικός της δεκαετίας του 1980 σχολίασε θετικά το ότι συνέβη στο γήπεδο των Reds πριν τη σέντρα του αγώνα με την West Ham.

Συγκεκριμένα, όπως σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής στη Premier League, κρατήθηκε ενός λεπτού αποθέωση για τον αγώνα των Ουκρανών, το οποίο ήταν κομμάτι της γενικότερης καμπάνιας στήριξης προς τον δοκιμαζόμενο αυτό λαό. Η ουσιώδης διαφορά όμως που συγκίνησε τον Gary Lineker, ήρθε στα μισά αυτού του λεπτού, όταν ο κόσμος της Liverpool άρχισε να τραγουδά τον ύμνο της ομάδας, You’ll Never Walk Alone.

Προφανώς, η φύση του ίδιου του τραγουδιού αλλά και το γεγονός ότι το Liverpool έχει βρεθεί το ίδιο σε κατάσταση απομόνωσης σε δύσκολες στιγμές, έδωσε σε αυτή τη κίνηση ένα άλλο, παραπάνω νόημα.

Αυτό είδε και ο Lineker, ο οποίος έγραψε στο Twitter ακριβώς αυτό. «Μισό λεπτό μετά την έναρξη της ενός λεπτού αποθέωση και το You’ll Never Walk Alone ξεκίνησε στο Anfield. Πολύ συγκινητικό».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com