Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Inzaghi: «Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Inzaghi: «Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Η Inter θα έχει κίνητρο το βράδυ της Τρίτης κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, τη Liverpool, όπως δήλωσε ο Simone Inzaghi στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας έρχεται στο Anfield, θέλοντας να ανατρέψει το εις βάρος της 0-2 που διαμορφώθηκε από το πρώτο παιχνίδι.

Ο Ιταλός τεχνικός συγκεκριμένα δήλωσε:

“ Έχουμε ένα παιχνίδι εναντίον μιας από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά πάμε εκεί με καλή διάθεση, με κίνητρο και με στόχο να το κάνουμε ανταγωνιστικό. ”

“ Ξέρουμε τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε, μαζί με την Bayern Munich και τη Manchester City είναι κατά την άποψή μου η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. ”

“ Η Liverpool είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και είναι μια ακόμη πιο σκληρή πρόκληση στο δικό της γήπεδο. ”

“ Όλοι είναι διαθέσιμοι εκτός από τον Barella, ο οποίος έχει τιμωρηθεί και τον Kolarov, ο οποίος δεν είναι στη λίστα της UEFA. ”

Ο αμυντικός της Inter, Alessandro Bastoni πρόσθεσε:

“ Το να παίζεις στο Anfielf θα είναι απίστευτο συναίσθημα. Αυτό το καλοκαίρι, όταν έπαιξα στο Wembley, μπόρεσα να δω το πάθος στα αγγλικά γήπεδα. ”

“ Είναι ένα σημαντικό βήμα προσωπικά και για την ομάδα να καταλάβει πώς είναι να παίζεις σε κορυφαίο επίπεδο. ”

“ Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί είναι εξαιρετικοί παίκτες, μερικοί από τους καλύτερους στην Ευρώπη, αλλά αν φοβάσαι ή αν δεν μπορείς να παίξεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια, τότε είσαι σε λάθος δουλειά. Ανυπομονώ να βγω εκεί έξω. ”

Virgil van Dijk και Mo Salah πανηγυρίζουν το 0-2 στο Μιλάνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com