Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Inter (preview)

Liverpool – Inter (preview)

Η Liverpool υποδέχεται την Inter στο Anfield το βράδυ της Τρίτης στις 22:00 το βράδυ ώρα Ελλάδος στο δεύτερο σκέλος της φάσης των «16» του Uefa Champions League.

Οι Reds επικράτησαν με 0-2 στο Μιλάνο και θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση στα προημιτελικά, πετυχαίνοντας παράλληλα την όγδοη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή διοργάνωση.

Η Liverpool τρέχει σερί 12 συνεχόμενων νικών σε όλες τις διοργανώσεις και εξακολουθεί να έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Μια ώθηση ενόψει του επαναληπτικού πήρε και η Inter την Παρασκευή, αφού επικράτησε εύκολα με 5-0 της ουραγού, Salernitana στην έδρα της και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από 5 αγώνες.

Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στη δεύτερη θέση των πρωταθλημάτων τους, με έναν αγώνα λιγότερο.

Η ομάδα του Klopp θα έχει ξανά στη διάθεση της, τον Bobby Firmino, ο οποίος όμως δεν θα ξεκινήσει, όπως άλλωστε και ο Thiago Alcantara που έμεινε εκτός δράσης για μια ακριβώς εβδομάδα, χάνοντας τα δύο τελευταία παιχνίδια.

Διαθέσιμος θα είναι ο Joel Matip που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, με τον Ibrahima Konate να παραμένει φαβορί για να ξεκινήσει διπλά στον Virgil van Dijk.

Αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα του Σαββάτου θα μπορούσαμε να δούμε, με τον Diogo Jota να παίρνει φανέλα βασικού, αντί του Luis Diaz.

Η υπόλοιπη Κόκκινη ενδεκάδα αναμένεται να είναι έως έναν πολύ μεγάλο βαθμό η ίδια με εκείνη που κέρδισε με 1-0 την West Ham.

Για την Inter θα απουσιάσει ξανά λόγω τιμωρίας ο καλύτερος της μέσος, Nicolo Barella, ο οποίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη της Παρασκευής.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ισπανός, Mateu Lahoz.

Για την πρόκριση στα προημιτελικά η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com