Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Inter, Salah και επιστροφές

Ο Klopp για Inter, Salah και επιστροφές

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα το μεσημέρι στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Inter στο Anfield για το Champions League.

Ο Γερμανός μίλησε αρχικά για τις επιστροφές:

“ Ο Thiago, ο Bobby και ο Joel προπονήθηκαν κανονικά χθες. Θα πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσουν. ”

“ Ο Thiago έμεινε εκτός μόνο για μια εβδομάδα. Ο Joel ήταν 3-4 μέρες, οπότε θα είναι καλά. Για τον Bobby – χθες ήταν η πρώτη του προπόνηση, μπορεί να έχει νόημα να του δώσουμε λίγες μέρες ακόμα. Αλλά είναι όλοι πίσω στην προπόνηση. ”

Για τον αυριανό αγώνα:

“ Το 2-0 είναι το προβάδισμα που έχει ανατραπεί πιο συχνά στο ποδόσφαιρο. Αν είσαι στο ημίχρονο και 2-0 και νομίζεις ότι έχεις ήδη τελειώσει, τότε είσαι ήδη σε λάθος δρόμο. ”

“ Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από ό,τι περίμενα, ήταν μια πραγματικά δύσκολη κλήρωση και ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουν επιστρέψει αφού νίκησαν την τελευταία ομάδα που αντιμετώπισαν με 5-0. Ο Martinez σκόραρε και ο Dzeko επίσης. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Barella δεν παίζει [αύριο] καθώς έβαλε ένα χέρι σε τέσσερα γκολ, νομίζω. ”

Για την Inter:

“ Είναι μια πολύ καλή ομάδα, δεν έρχονται εδώ ως τουρίστες. Θέλουν να επιτεθούν στο παιχνίδι. Ας δούμε τι μπορούμε να πάρουμε από αυτό. ”

Για το rotation:

“ Εάν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές, τότε το πρόγραμμα είναι εντάξει. Είναι σημαντικό να συζητήσουμε ξανά για τις πέντε αλλαγές στην Premier League. Δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται τόσος χρόνος για να το καταλάβει η Premier League. ”

“ Η Premier League πρέπει να σώσει και τους κορυφαίους παίκτες της. Δεν είναι πλεονέκτημα – πρόκειται για την προστασία των παικτών για χάρη του αγώνα. Το πρόγραμμα [προς το παρόν] είναι φρικτό, αλλά το έχουμε συνηθίσει και είμαστε συνηθισμένοι στην έντασή του. ”

Για την αλλαγή του Mo Salah το Σάββατο:

“ Είναι ακριβώς το ίδιο με τους άλλους παίκτες. Μας αρέσει να κρατάμε τον Mo στον αγωνιστικό χώρο καθώς θέλει απεγνωσμένα να σκοράρει ένα γκολ, είναι καλός στις αντεπιθέσεις και αμύνεται μέχρι το τέλος. Αλλά είχαμε την ευκαιρία να φέρουμε φρέσκα πόδια με τον Jota.”

“ Είναι ακριβώς η ίδια αλλαγή για όλους τους παίκτες. Δεν υπάρχει άλλος λόγος. ” Ξεκαθάρισε ο Klopp.

Για τη χθεσινή δήλωση  του Guardiola:

“ Μπορώ να το ανταποδώσω εύκολα. Θα μπορούσα να πω ότι η City είναι η πιο σκληρή αντίπαλος που είχα ποτέ, αλλά ο Pep και στην Bayern δεν ήταν εύκολος! Πιέζουμε ο ένας τον άλλον σε τρελά επίπεδα. ”

“ Δεν νομίζω ότι η City θα έπαιρνε τους πόντους που έχει φέτος αν δεν ήμασταν κοντά και το αντίστροφο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα να παίξουμε. ”

Για τον ανταγωνισμό με τις Chelsea και City:

“ Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε την Inter αύριο. Ήταν η πιο δύσκολο που μπορούσαμε να έχουμε, αλλά για εμάς είναι φυσιολογικό. ”

“ Η Premier League είναι το ισχυρότερο πρωτάθλημα στον κόσμο – δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. ”

“ Αν δεν ήμασταν εδώ πριν από μερικές σεζόν [όταν η Liverpool κέρδισε τον τίτλο], η City θα είχε κερδίσει το πρωτάθλημα τον Φεβρουάριο. ”

“ Και αν δεν ήταν η City εδώ, θα μπορούσαμε να ήμασταν. Και δεν είναι μόνο αυτή. Το να παίξεις με την Chelsea ήταν σε διαφορετικό επίπεδο στον τελικό του Carabao Cup. Είναι πρόκληση, αλλά μας αρέσουν οι προκλήσεις και το έχουμε συνηθίσει. Αλλά επανέρχομαι σε αυτό, χρειαζόμαστε πέντε αλλαγές. ”

Όλα καλά με τον Mo Salah που έγινε αλλαγή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com