Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Το πλάνο μου είναι να συνεχίσω ως το 2024»

Klopp: «Το πλάνο μου είναι να συνεχίσω ως το 2024»

Ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του πριν τον αποψινό αγώνα με την West Ham επιβεβαίωσε πως το τωρινό του πλάνο είναι να συνεχίσει στον πάγκο της Liverpool μέχρι και το καλοκαίρι του 2024, όταν δηλαδή λήγει το τρέχον του συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Ο Γερμανός βρίσκεται στο Anfield από το 2015 και την περασμένη Κυριακή κατέκτησε τον πέμπτο του τίτλο με την Liverpool.

Αναφορικά με το μέλλον του δήλωσε:

“ Το πλάνο αυτή τη στιγμή είναι: 2024, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. ”

“ Θα μπορούσα να κλείσω κάτι την τελευταία στιγμή – επιτρέψτε μου να το πω έτσι – δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το σχέδιο είναι αυτή τη στιγμή να συνεχίσω μέχρι το 2024. Τα πράγματα θα είναι καλά, θα πάνε καλά, ακόμα και μετά την αναχώρησή μου. ”

“ Το πλάνο είναι το μέλλον του συλλόγου, έτσι όπου εργαζόμαστε συνεχώς για να είναι όλα στη θέση τους. Μίλησα για το σχέδιο, μίλησα για τον σύλλογο. Το μέλλον μου θα είναι εντάξει, οπότε δεν χρειάζεται να προγραμματίζω. ”

“ Αυτά που κάνουμε, δεν είναι για μένα ή για εμάς, όχι για αυτήν τη γενιά, είναι για πολύ, πολύ καιρό. Τόσα πολλά πράγματα προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε εδώ με τα χρόνια. ”

“ Στην αρχή νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι σκέφτηκαν «Α, είναι από τη Γερμανία… τώρα το κάνουμε όπως το κάνουν οι Γερμανοί». Καθόλου έτσι! Ήμουν 20 χρόνια σχεδόν στη Γερμανία και δούλευα σε διαφορετικούς συλλόγους. ”

“ Δεν είναι ότι σκέφτηκα «Θεέ μου, είμαστε τέλειοι, θα έπρεπε να φέρω όλα αυτά τα πράγματα εκεί έξω σε άλλες χώρες». Δεν το σκέφτηκα ούτε για μια στιγμή, όχι, απλά έχει να κάνει με τα σωστά πράγματα. Χρησιμοποιώντας τους σωστούς ανθρώπους, βάζοντάς τους στις σωστές θέσεις. ”

“ Και αυτό δεν σημαίνει ότι κερδίζεις τον τίτλο. Σημαίνει απλώς ότι έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους για τη σωστή δουλειά, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τους και αυτό προσπαθούμε. Και αυτοί οι άνθρωποι είναι – έχουμε πολλούς από αυτούς εδώ αυτή τη στιγμή – και αυτό είναι το σχέδιο. ”

“ [Δεν θα φύγω] μόνο και μόνο επειδή είμαι κουρασμένος, υπάρχουν πολλά πράγματα, ελάτε τώρα! Τι είπα όταν υπέγραψα το τελευταίο μου συμβόλαιο; Το ξέχασα! Δεν θυμάστε; Ευχαριστώ! ”

“ Ευχαριστώ πολύ. Δεν ήταν η πιο ηλίθια ερώτηση που μου έκαναν ποτέ, αλλά είναι η πιο απάντηση που έδωσα ποτέ! ”

Συμβόλαιο μέχρι το 2024 έχει ο Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com