Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Moyes: «Είναι δύσκολο να επισκέπτεσαι το Anfield»

Moyes: «Είναι δύσκολο να επισκέπτεσαι το Anfield»

Για τις δυσκολίες που επιφυλάσσει μια επίσκεψη στο Anfield μίλησε ο τεχνικός της West Ham, David Moyes στις δηλώσεις του ενόψει της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στη Liverpool για την Premier League.

Ο Σκωτσέζος προπονητής δεν έχει πανηγυρίσει ούτε μια νίκη στο Anfield σε 17 αγώνες και θα επιδιώξει να το κάνει στην 18η απόπειρα του απόψε, κάνοντας παράλληλα το double εναντίον των Reds.

Η West Ham στον πρώτο γύρο επικράτησε με 3-2 των Reds στο Λονδίνο, στην μια από τις δύο φετινές ήττες της ομάδας του Klopp.

Ο Moyes δήλωσε για τον αγώνα με τους Reds:

“ Το να επισκέπτεσαι στο Anfield είναι δύσκολο και έχει αποδειχθεί δύσκολο για εμένα ανά τα χρόνια. ”

“ Το έχω βρει αρκετά δύσκολο κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, γιατί η Liverpool είχε πάντα καλές ομάδες και κορυφαίους προπονητές. Ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα αυτή τη στιγμή. ”

“ Το μόνο πράγμα που έβρισκα πάντα, όταν πας να παίξεις με τη Liverpool Football Club, είναι ότι έχουν απίστευτη υποστήριξη. Πάντα έβρισκα μια παθιασμένη ομάδα. ”

“ Έχω αντιμετωπίσει μερικές υπέροχες ομάδες της Liverpool, με υπέροχους λαμπρούς παίκτες και αρκετά συχνά ήμουν ένας από τους προπονητές ενός από τους συλλόγους με αρκετά μεγάλη αντιπαλότητα εναντίον τους. ”

Ηττημένος έφυγε από το Anfield και πέρυσι ο David Moyes.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com