Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Το κύπελλο ήταν για όλους»

van Dijk: «Το κύπελλο ήταν για όλους»

Ο Virgil van Dijk αφιέρωσε σε όλους την χθεσινή κατάκτηση του Carabao Cup, δηλαδή στην οικογένεια της Liverpool, στον Jürgen Klopp και στον κόσμο της ομάδας που έδωσε βροντερό παρών στο Wembley.

Ο στόπερ μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου:

“ Είναι πολύ ιδιαίτερο. Ήταν σκληρή δουλειά, αλλά το περιμέναμε. Υπήρχαν πολλές αντεπιθέσεις. Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι. ”

“ Το γεγονός ότι πρέπει να παίζουμε όταν είναι ξεκάθαρο οφσάιντ είναι ενοχλητικό. Τόσες πολλές μη απαραίτητες συγκρούσεις προέρχονται από αυτό. ”

“ Έχουμε ωριμάσει, έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί τις τελευταίες 2 σεζόν. ”

Για το ακυρωθέν γκολ του Matip: 

“ Δεν συμμετείχα καν στη φάση. Δεν το κατάλαβα. ”

Για τους επόμενους στόχους της ομάδας:

“ Θέλουμε και άλλα τρόπαια αυτή τη σεζόν. ”

“ Παίζουμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση. ”

Που αφιερώνει την κατάκτηση του τροπαίου:

“ Είναι για εκείνον (Jürgen Klopp). Για όλη την οικογένεια της Liverpool. Είμαστε όλοι μια οικογένεια και τα κάνουμε όλα μαζί. ”

Για τα πέναλτι:

“ Ήμασταν υπό πλήρη πίεση για τα πέναλτι – όλοι τα πήγαν πολύ καλά. Προπονηθήκαμε για αυτό αρκετά. ”

Αν μπορεί να κατακτήσει και τα 4 τρόπαια η ομάδα:

“ Το επόμενο παιχνίδι είναι για το FA Cup – χρειαζόμαστε ξανά όλους τους παίκτες μας, μετά θα δούμε τι θα συμβεί. ”

Για την ατμόσφαιρα του Wembley:

“ Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική – είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, είμαστε ενθουσιασμένοι. Όλοι χρησιμοποιήθηκαν σε αυτή τη διοργάνωση – συμπεριλαμβανομένων των νέων. Όλοι συμμετείχαν σε αυτό που το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό. ”

Για τον Kelleher:

“ Ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Του άξιζε να ξεκινήσει σήμερα – είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Θα του δώσει ώθηση και θα του δώσει αυτοπεποίθηση. Ο τρόπος που έπαιξε ήταν τόσο ώριμος και τόσο cool. ”

Για τη νίκη της ομάδας:

“ Παίζεις, προπονείς, δουλεύεις σκληρά κάθε μέρα – τα κάνεις όλα αυτά για να φτάσεις σε επιτυχίες και τρόπαια. Τα πήγαμε πολύ καλά. ”

“ Η Chelsea είναι μια φανταστική ομάδα – πάντα θα είναι σκληρή και έντονη. Το πρότυπο είναι απίστευτο. Απλώς απολαμβάνω τη σκληρή δουλειά – θα υποφέρεις μερικές φορές, αλλά είναι κάτι που πρέπει να απολαύσουν. ”

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία:

“ Είναι μια πραγματικά θλιβερή κατάσταση. Δεν καταλαβαίνω γιατί ζούμε σε έναν κόσμο το 2022 όπου γίνεται πόλεμος. Οι σκέψεις μου είναι με τους Ουκρανούς πολίτες. Δεν πρέπει να ζούμε σε έναν κόσμο όπου προσπαθούμε να σκοτώσουμε τον καθένα άλλο. Είναι λυπηρό να το βλέπεις. ”

“ Ξέρουμε ότι έχουμε εμβέλεια, έχουμε ακόλουθους – αλλά είναι πραγματικά δύσκολο για εμάς να επηρεάσουμε. Είναι δύσκολο για μένα να απαντήσω σε αυτό – το ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα σε αυτή την περίπτωση – είναι δύσκολο. ” Ανέφερε ο Virgil van Dijk.

Οι Reds κέρδισαν το Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com