Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tuchel: «Ευθύνομαι εγώ και όχι ο Kepa»

Tuchel: «Ευθύνομαι εγώ και όχι ο Kepa»

Την ευθύνη για την χθεσινή ήττα της Chelsea στον τελικό του Carabao Cup από την Liverpool ανέλαβε ο Thomas Tuchel, αναφερόμενος στην αλλαγή του Mendy από τον Kepa που έκανε στο τέλος της παράτασης.

Η εν λόγω αλλαγή δεν λειτούργησε όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό για τους Μπλε, κοστίζοντας τους το τρόπαιο.

Ο Tuchel δήλωσε στο Sky Sports:

“ Αισθανόμαστε άσχημα για αυτόν [Kepa], φυσικά. Ήταν λίγο σκληρό που ήταν ο τύπος που έχασε το ένα και μοναδικό πέναλτι, αλλά δεν υπάρχει καμία ευθύνη. ”

“ Παίρνω τις αποφάσεις όταν παίρνω τις αποφάσεις και δεν μπορώ να τις κρίνω εκ των υστέρων, όταν ξέρω το αποτέλεσμα. Δεν ξέρουμε τι θα είχε συμβεί αν αφήναμε τον Mendy στο γήπεδο. Δεν φταίει ο Kepa. Εγώ είμαι ο τύπος που παίρνει τις αποφάσεις. Μερικές φορές βγαίνει, μερικές φορές όχι. Αυτή είναι η ζωή ως προπονητής ποδοσφαίρου. ”

“ Το κάναμε πριν, και ο Kepa είναι ελαφρώς καλύτερος στις αποκρούσεις πέναλτι. Γι’ αυτό ήταν η απόφαση. Είναι πολύ ασυνήθιστο ότι και οι 11 παίκτες χρειάζονται να σουτάρουν, το έκανε πολύ γρήγορα, μερικές φορές αυτά τα πράγματα μπορούν να γυρίσουν εναντίον σου. ”

“ Λαμβάνουμε τις αποφάσεις όταν πρέπει να ληφθούν οι αποφάσεις και όχι μετά, όταν ο καθένας μπορεί να κρίνει. Έχουμε λόγους να το κάνουμε, και κανείς, μόλις είπα στα αποδυτήρια, ότι ελπίζω να μην χάσει κανείς μια νύχτα ύπνου γιατί δεν είναι απαραίτητο και σίγουρα όχι ο Kepa. ”

“ Έτσι είναι ένας τελικός, μια ομάδα πρέπει να χάσει – και ήμασταν μέρος ενός λαμπρού ποδοσφαιρικού αγώνα. ”

Ένας τερματοφύλακας ξεχώρισε στο Wembley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com