Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Ήμασταν έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια»

Thiago: «Ήμασταν έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια»

O Thiago πανηγυρίζει το εκπληκτικό γκολ του εναντίον της Porto.

Για το σημαντικό διπλό της Liverpool επί της Inter στο Guisseppe Meazza μίλησε ο Thiago Alcantara στην ιστοσελίδα της ομάδας, κάνοντας αναφορά στη σημασία των παιχνιδιών του Uefa Champions League.

Οι Reds με το διπλό τους στο Μιλάνο πήραν προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά και θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά στο Anfield.

Ο Thiago δήλωσε για τον αγώνα και τη νίκη:

“ Μιλάμε για το μεγαλύτερο στάδιο στο Champions League και κόντρα σε μια ιστορικά μεγάλη ομάδα όπως η Inter, που έπαιζε εναντίον μας εδώ, προσπαθώντας να κερδίσει το παιχνίδι. Νομίζω ότι παίξαμε για να φτάσουμε σε αυτή τη φάση και έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε τέτοιου είδους παιχνίδια. ”

“ Περιμέναμε τέτοιου είδους παιχνίδια και ήμασταν έτοιμοι για αυτό όλη αυτή τη σεζόν, οπότε είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. ”

“ Είχαμε αυτή την υπέροχη κεφαλιά από τον Bobby και μετά από αυτό ελέγχαμε πραγματικά το παιχνίδι και το είχαμε περισσότερο στα χέρια μας, σκοράροντας το δεύτερο γκολ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. ” Ανέφερε ο Thiago.

“ Το γήπεδο δεν βοήθησε και τις δύο ομάδες σωματικά και [είχαμε] λίγο βαριά πόδια στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά μετά ήρθαν τα φρέσκα πόδια στο γήπεδο: σπουδαίοι παίκτες, παίκτες με τεχνική, οπότε μετά από αυτό ελέγχαμε ακόμη περισσότερο το παιχνίδι. ”

Πολύτιμο διπλό για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com