Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Inzaghi: «Αξίζαμε περισσότερα από τον αγώνα»

Inzaghi: «Αξίζαμε περισσότερα από τον αγώνα»

Περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στον χθεσινοβραδινό αγώνα με την Liverpool δήλωσε ο Simone Inzaghi, τονίζοντας παράλληλα πως το σύνολο του άξιζε κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση.

Οι Nerazzurri αν και είχαν καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα και αρκέστηκαν σε ήττα με 0-2 από τους Reds.

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

“ Ελπίζουμε να μην αντιμετωπίζουμε την Liverpool σε κάθε παιχνίδι! Είμαι χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα μου, δυστυχώς όμως δεν πετύχαμε το γκολ που αξίζαμε κατά την καλύτερη περίοδο μας στο παιχνίδι. Έπειτα σκόραρε η Liverpool και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. ”

“ Σίγουρα αξίζαμε κάτι περισσότερο, αλλά αυτή η εμφάνιση μας δείχνει τι θα ακολουθήσει στο μέλλον. Η Liverpool κατά την άποψη μου, είναι μια από τις δύο καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και η Inter στάθηκε καλά στην αναμέτρηση, αξίζοντας κάτι περισσότερο. ”

“ Γνωρίζουμε πως αυτά τα βράδια μπορούν να έχουν μια τέτοια κατάληξη, θα πρέπει όμως να μας δώσει μια ώθηση όσο αφορά την αυτοπεποίθηση μας, γιατί κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση. ” Σημείωσε ο Inzaghi.

“ Είναι δύσκολο να κάνεις δηλώσεις έπειτα από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να αποτελέσει ένα αρχικό σημείο για την Inter όσο αφορά το επίπεδο. Νομίζω πως είναι ο δυνατότερος αντίπαλος που έχουμε αντιμετωπίσει φέτος. ”

Καλύτερη και νικήτρια η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com