Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Inzaghi: «Φαβορί η Liverpool»

Inzaghi: «Φαβορί η Liverpool»

Για τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης κόντρα στη Liverpool για τους 16 του Uefa Champions League μίλησε ο τεχνικός της Inter, Simone Inzaghi, χαρακτηρίζοντας ως φαβορί για την πρόκριση την ομάδα του Jürgen Klopp.

Ο προπονητής της Inter ανέφερε για τους Reds:

“ Η Liverpool είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη, αλλά είμαι χαρούμενος που ο σύλλογός μου, οι οπαδοί μας και οι παίκτες μου αξίζουν να παίξουν αυτό το είδος παιχνιδιού απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. ”

“ Νομίζω ότι η Liverpool είναι το φαβορί, αλλά τα ματς πρέπει να παίζονται. Πρέπει να επιβάλουμε το στυλ μας. Θέλω οι παίκτες μου να παίζουν με ελεύθερο μυαλό. Μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτόν τον αγώνα. Τα παιδιά είναι αποφασισμένα να κερδίσουν. ”

“ Έχουμε αυτοπεποίθηση. Συναντάμε μια μεγάλη ομάδα και τη σεβόμαστε αλλά δεν ξεκινάμε ηττημένοι. ”

“ Είδαμε αυτούς τους αγώνες [ εναντίον της Milan] αλλά είδαμε καο τα πιο πρόσφατα παιχνίδια με τη Liverpool. Έχει υπέροχους παίκτες σε κάθε θέση, έναν εξαιρετικό προπονητή, μια εξαιρετική ομάδα. ”

“ Αν χάσουμε μια πάσα, μπορούν να φύγουν στην κόντρα ανά πάσα στιγμή. Έχουν τους van Dijk και Alisson που είναι σπουδαίοι στις μακρινές μπαλιές. Οι δύο πλάγιοι μπακ έχουν υπέροχα πόδια. Μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε κάθε σημείο του γηπέδου. ”

Για νέο διπλό στο San Siro οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com