Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Πιστεύουμε στην κατάκτηση όλων των τροπαίων»

Trent: «Πιστεύουμε στην κατάκτηση όλων των τροπαίων»

Άπαντες στη Liverpool πιστεύουν πως η ομάδα μπορεί να κατακτήσει και τα τέσσερα διαθέσιμα τρόπαια τη φετινή σεζόν, όπως δήλωσε ο Trent Alexander-Arnold ενόψει του αγώνα με την Inter για το Champions League.

Ο Trent κλήθηκε να μιλήσει για τις δυνατότητες της ομάδας:

“ Σίγουρα το ρόστερ μας κάνει ευκολότερο το γεγονός ότι είμαστε μέσα και στις 4 διοργανώσεις. ”

“ Τη σεζόν που κερδίσαμε το Champions League φτάσαμε κοντά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, δείχνοντας στον κόσμο πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί παντού. ”

“ Είναι καλό για εμάς που βρισκόμαστε μέσα και στις τέσσερις διοργανώσεις. Έχουμε επικεντρωθούμε στο να μείνουμε σε αυτές για όσο περισσότερο καιρό γίνεται. ”

“ Κοιτάζοντας το τώρα, υπάρχει μόνο το πρωτάθλημα που δεν είναι πραγματικά στα χέρια μας, όλες οι άλλες διοργανώσεις κυπέλλου στις οποίες συμμετέχουμε πιστεύουμε ότι μπορούμε να τις κερδίσουμε ή να νικήσουμε τους πάντες την ημέρα μας, αν το κάνουμε σωστά. ”

“ Λοιπόν, το μόνο είναι το πρωτάθλημα – και όλα μπορούν να συμβούν εκεί. Είναι σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια. ” Ανέφερε ο Trent.

“ Δεν νομίζω ότι η διαφορά των εννέα πόντων είναι μεγάλη πίεση, αλλά πρέπει να κρατήσουμε όσο περισσότερη πίεση μπορούμε, να βεβαιωθούμε ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι και θα φτάσουμε στους έξι. ”

“ Δεν έχουμε πολλά στα χέρια μας, αλλά όλα μπορούν να συμβούν σε αυτό το πρωτάθλημα, γι’ αυτό ας βεβαιωθούμε ότι είμαστε σε θέση να επιτεθούμε αν στραβοπατήσουν. ”

“ Τις άλλες τρεις διοργανώσεις νιώθουμε πως μπορούμε να τις κερδίσουμε. ”

“ Δεν νιώθουμε απογοητευμένοι που δεν έχουμε κερδίσει αρκετά τρόπαια, επειδή νιώθουμε πως τα τρόπαια που έχουμε κερδίσει, είναι τα μεγαλύτερα. Κοιτάζετε την Manchester City που είναι μια καταπληκτική ομάδα, αλλά δεν έχει κερδίσει το Champions League. ”

“ Έχουν κερδίσει μερικά πρωταθλήματα, αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν το Champions League και έχουμε κερδίσει και τα δύο τα τελευταία χρόνια. ”

“ Υπάρχει μια προσδοκία τώρα ως ομάδα, ως παίκτες, να κερδίσουμε τρόπαια. Νομίζω ότι ένα τρόπαιο τη σεζόν είναι το ελάχιστο που πρέπει να κατακτήσουμε. ”

“ Την επόμενη εβδομάδα [στον τελικό του Carabao Cup] έχουμε την ευκαιρία να το κερδίσουμε, αλλά με την ομάδα που έχουμε, τον προπονητή, θα πρέπει να κερδίζουμε τρόπαια, το περιμένουμε από εμάς και αν δεν το κάνουμε είναι τεράστια απογοήτευση. ”

“ Δεν είμαστε σε αυτή τη φάση τώρα όπου είμαστε χαρούμενοι που φτάνουμε στους τελικούς και αυτό αποτελεί έκπληξη. ”

Σε τίτλους στοχεύει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com