Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενοχλημένοι οπαδοί της Liverpool για το πέναλτι πού δεν πήρε ο Salah

Ενοχλημένοι οπαδοί της Liverpool για το πέναλτι πού δεν πήρε ο Salah

Σε μία από τις πιο έντονες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα της Liverpool στην έδρα της Burnley, το VAR δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Mo Salah.

Συγκεκριμένα, στο 22ο λεπτό ο Pope βγάζει με πολύ καλή απόκρουση το σουτ του Keita, και στην αντεπίθεση ο Alisson νικά τον Weghorst στο 1 εναντίον 1. Πριν όμως εκδηλωθεί η αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο ίδιος παίκτης έχει έρθει σε επαφή με τον Salah μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τη φάση να εξετάζεται εν συνεχεία από το VAR και το παιχνίδι να συνεχίζεται.

Πολλοί οπαδοί των Reds θεωρούν ότι η ομάδα αδικήθηκε από τον Martin Atkinson και τον VAR Darren England, ενώ σε ένα από τα tweets τους εκφράστηκε η άποψη ότι ως αποτέλεσμα των αντιδράσεων πού προκάλεσε το πέναλτι πού κέρδισε η Liverpool στο παιχνίδι με την Crystal Palace, η διαιτησία έχει γίνει αυστηρότερη μαζί της.

Ας δούμε ορισμένα ενδεικτικά «τιτιβίσματα»:

  • «Ο Salah ανατράπηκε μέσα στην περιοχή για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο ίδιος VAR δεν έδωσε τίποτα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Πήραμε ένα κανονικό πέναλτι τις προάλλες (σ.σ. με την Palace), και η κατακραυγή είχε ως αποτέλεσμα να μην παίρνουμε άλλα πέναλτι.»
  • «Στα τελευταία 2 παιχνίδια ο Salah δεν έχει πάρει δύο ‘καραμπινάτα’ πέναλτι. Ανυπομονώ για το προβλέψιμο ξεχείλισμα της οργής την επόμενη φορά πού θα του δοθεί ένα πέναλτι.»
  • «Δεν έχει νόημα να αναστατωνόμαστε για τις αποφάσεις πέναλτι, πολύ απλά δε δίνονται πια. Ανέκδοτο.»
  • «LiVARpool, σωστά παιδιά; Σωστά; Ειλικρινά, είναι μέσα στην περιοχή, βάζει τρικλοποδιά στον παίκτη μας, τον εμποδίζει να πάει στη μπάλα. Έχουν απεριόριστα replay στη διάθεσή τους. Είναι φοβερό.»
  • «Θα ήθελα πολύ να ακούσω μία εξήγηση από το VAR σε σχέση με το γιατί δε δόθηκε πέναλτι στον Salah. Γελοία διαιτησία.»
O Mo Salah στο Turf Moor.
O Mo Salah στο Turf Moor.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com