Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Προσπαθώ πάντα να είμαι έτοιμος να σκοράρω!»

Fabinho: «Προσπαθώ πάντα να είμαι έτοιμος να σκοράρω!»

Ο Fabinho με το γκολ του έδωσε στη Liverpool τη νίκη στο Turf Moor της Burnley, σκοράροντας για πέμπτη φορά μέσα στο τρέχον ημερολογιακό έτος!

Μετά τα γκολ με Shrewsbury (2), Brentford και Crystal Palace, το «εξάρι» των Reds έπαιξε καταλυτικό ρόλο και στη νίκη επί των Clarets, σκοράροντας το πρώτο και τελευταίο γκολ του αγώνα.

Σε αυτή του την παραγωγικότητα αφορούσε και το πρώτο σχόλιο πού του ζητήθηκε από την Premier League Productions μετά τη λήξη του ματς:

«Ναι, είναι εντυπωσιακό!»

«Πάντα προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα. Όταν σκοράρεις γκολ έχεις πάντα την αυτοπεποίθηση ότι η μπάλα θα έρθει σε σένα. Οπότε προσπαθώ πάντα να είμαι έτοιμος, να ακολουθώ κάθε μπάλα, να πηγαίνω στο δεύτερο ή στο πρώτο δοκάρι, να αλλάζω λίγο (θέση) στις στημένες φάσεις.»

«Και ήμουν χαρούμενος, γιατί μετά την επαφή του Sadio με τη μπάλα εκείνη ήρθε σε μένα, και ήμουν ‘ζωντανός’ μέσα στην περιοχή. Οπότε ναι, άλλο ένα!»

Για τις δυσκολίες πού αντιμετώπισε για άλλη μία φορά η ομάδα στο Turf Moor, o Fab είπε:

«Είναι πάντα δύσκολο να έρχεσαι εδώ.»

«Ξέρουμε τα πάντα για αυτούς: Για τις δεύτερες μπάλες, την ένταση, για το ότι είναι δυνατοί σωματικά. Ήμασταν έτοιμοι όμως.»

«Σε μερικές στιγμές ξεχάσαμε λίγο να παίξουμε ποδόσφαιρο γιατί θέλαμε να παλέψουμε τις δεύτερες μπάλες τους και όλα όσα έκαναν, όταν όμως βάλαμε τη μπάλα στο έδαφος δημιουργήσαμε φάσεις.»

«Σκοράραμε το γκολ μας σε μία στημένη φάση, στο δεύτερο ημίχρονο όμως είχαμε λίγο περισσότερο χώρο και δημιουργήσαμε περισσότερο. Δε σκοράραμε δεύτερη φορά, όμως αμυντικά η ομάδα ήταν πολύ καλή σήμερα.»

«Οπότε, τρεις ωραίοι πόντοι!»

Οι τελευταίες δηλώσεις του Fabinho αφορούσαν τη συνέχεια της σεζόν, και συγκεκριμένα το φορτωμένο πρόγραμμα και τη μάχη του τίτλου:

«Πρέπει να σκεφτόμαστε ένα παιχνίδι κάθε φορά.»

«Τώρα παίζουμε κάθε 3 ημέρες – παίζουμε και σε άλλες διοργανώσεις, παίζουμε στο Champions League. Πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι.»

«Τώρα δεν έχουμε τραυματίες, και αυτό είναι καλό για την ομάδα. Ναι, πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι, και αν πριν το παιχνίδι εναντίον τους (Manchester City) έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε δίπλα τους, θα δούμε τι θα γίνει.»

Fabinho και Mane πανηγυρίζουν το γκολ του Βραζιλιάνου!
Fabinho και Mane πανηγυρίζουν το γκολ του Βραζιλιάνου!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com