Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Turf Moor

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Turf Moor

Για την επικράτηση της Liverpool επί της Burnley στο Turf Moor μίλησε ο Jürgen Klopp, τονίζοντας πόσο σημαντική ήταν η σημερινή νίκη των Reds.

Ο Γερμανός για τον αγώνα και το διπλό ανέφερε:

“ Δεν ήμουν υπερβολικά νευρικός ακόμα και όταν ήταν μόνο 1-0. Νόμιζα ότι ελέγχαμε πολύ καλά το παιχνίδι. ”

“ Δεν έχουμε πολύ χρόνο μεταξύ των αγώνων για να δουλέψουμε σε τεχνικά πράγματα, αλλά για τις στημένες φάσεις χρειαζόμαστε πάντα χρόνο. Οι κινήσεις ήταν τέλειες. Ο Sadio το έστησε, τίποτα δεν θα είχε συμβεί αν ο Sadio δεν είχε τρέξει εκεί. Ήταν ένα κορυφαίο γκολ. ”

“ Ο καιρός επηρέασε ελαφρώς το παιχνίδι – δεν μπορείς να υπολογίσεις τη μπάλα σωστά – η Burnley είχε τις στιγμές της, αλλά νόμιζα ότι ελέγχαμε πολύ καλά το παιχνίδι. ”

“ Φυσικά ήταν σημαντικό – έπρεπε να είμαστε σε εγρήγορση όλη την ώρα. Οι μπάλες σταμάταγαν αντί να κυλήσουν – αλλά παρόλο που έχουμε κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ εδώ πριν, δεν ήμουν υπερβολικά νευρικός και ελέγχαμε πραγματικά το παιχνίδι καλά. ”

“ Ένα τέλειο απόγευμα. Βρέχει και φυσάει. Σκοράραμε από στημένη φάση και ήταν ένα υπέροχο γκολ για να είμαι ειλικρινής. Όλα σήμερα ήταν ρυθμισμένα για να ήταν μια μπανανόφλουδα για εμάς σήμερα. ” Ανέφερε ο Klopp.

“ Οι μπάλες στον αέρα ήταν τόσο δύσκολες στην άμυνα γιατί ο άνεμος ερχόταν από όλες τις κατευθύνσεις. Αντιμετωπίσαμε τις συνθήκες αντί να υποφέρουμε από αυτές. ”

Για τις ευκαιρίες των Clarets:

“ Οι περισσότερες ευκαιρίες τους ήταν οφσάιντ, αλλά φυσικά είχαν τις στιγμές τους, αυτό είναι ξεκάθαρο. Έχουν ποιότητα, αλλά τους αντιμετωπίσαμε πολύ καλά. ”

“ Αρέσει ο ένας στον άλλον, σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να δουλέψουμε απίστευτα σκληρά και αυτό έκαναν τα παιδιά. Ιδρώσαμε τις φανέλες μας. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι να παίξεις εδώ. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. ”

Για την εμφάνιση του Mane:

“ Ο Sadio έπαιξε πολύ καλά. Δεν ήταν πρόθεση μας να τον ξεκινήσουμε, αλλά ο Diogo είχε ένα πρόβλημα στο πόδι. Ο Luis έχει προσαρμοστεί καλά, αλλά αυτό είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι στην Premier League, ο Sadio δούλεψε απίστευτα σκληρά – αυτό που περιμέναμε. ”

Για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του van Dijk:

“ Ήμασταν πάντα πεπεισμένοι. Επιστρέφει στην τροχιά του και πάλι στα καλύτερά του. Αυτό είναι καλό timing γιατί είναι ένα αποφασιστικό μέρος της σεζόν. ”

Για το διπλό:

“ Είναι τόσο δύσκολο να παίζεις εδώ γενικά, αλλά σήμερα ειδικά λόγω των περιστάσεων. Ο άνεμος έρχονταν από όλες τις κατευθύνσεις και τα παιδιά έπρεπε να παίξουν εξαιρετικά για να το κρίνουν αυτό. Αντιμετώπισαν καλά τις συνθήκες. ”

“ Βάλαμε το γκολ μας και ελέγχαμε το παιχνίδι από ένα συγκεκριμένο σημείο. Ήταν πολύ σημαντικό με το πρόγραμμά μας. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος. Η νίκη ήταν απαραίτητη και ήρθε. Είναι ένας αγώνα για την επιβίωση και αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε και αυτό κάναμε. ”

Για το γκολ του Fabinho:

“ Ήταν η ιδανική στιγμή από τον Fab. Ήταν και πάλι εκεί μετά την απόκρουση, ήταν ένα εξαιρετικό γκολ σε ένα πολύ δύσκολο ματς. Όλα καλά, ας συνεχίσουμε. ”

Για την απόσταση από την κορυφή:

“ Είναι εννέα βαθμοί και συνήθως είναι 12 πόντοι γιατί τις περισσότερες φορές παίζουν πριν από εμάς. Το επόμενο παιχνίδι μας είναι κόντρα στη Leeds και εκείνοι είναι επίσης σε αγώνα για επιβίωση. Αυτά τα παιχνίδια είναι πραγματικά δύσκολα και γι’ αυτό δεν το σκεφτόμαστε. ”

Απόδραση από το Turf Moor.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com