Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πέρασε με Fabinho από το Turf Moor!

Πέρασε με Fabinho από το Turf Moor!

Νέα σημαντική νίκη για την Liverpool! Η ομάδα του Klopp χωρίς να εντυπωσιάσει και να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, πέρασε με σκορ 0-1 από την έδρα της Burnley!

Ο Fabinho σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Α’ Ημίχρονο: Με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα της Πέμπτης και τους Sadio Mane και Mo Salah να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα ξεκίνησαν οι Reds στο Turf Moor.

Αρκετά δύσκολο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τον άνεμο και την βροχόπτωση να δυσκολεύουν το έργο των δύο ομάδων. Έπρεπε να φτάσουμε στο 14’ για να δούμε την πρώτη καλή στιγμή, η οποία άνηκε στη Burnley με ένα εκτός περιοχής σουτ του Brownhill, το οποίο απέκρουσε ο Alisson, ενώ ο Βραζιλιάνος είχε απάντηση και στο σουτ του Cornet λίγες στιγμές αργότερα.

Σε σπουδαία απόκρουση απομακρύνοντας σε κόρνερ το σουτ του Keita στο 21’ υποχρεώθηκε ο Pope, με τους Reds στη συνέχεια να ζητούν πέναλτι για ξεκάθαρη εντός περιοχής ανατροπή του Salah από τον Tarkowski, με τον Martin Atkinson να μην δίνει φυσικά τίποτα.

Από την αντεπίθεση μάλιστα λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ οι Clarets, όμως για καλή τύχη των Reds το σκαψιματάκι του Weghorst να μην έχει δύναμη, με αποτέλεσμα να καταφέρει ο Trent να διώξει σε κόρνερ.

Οι ευκαιρίες από τις δύο ομάδες συνεχίστηκαν, με την Liverpool να απειλεί πρώτη στο 29’ με διπλή προσπάθεια του Mane, μετά από στημένη φάση και τον Weghorst στο μισάωρο να μην βρίσκει ξανά εστία, αν και βρισκόταν σε καλή θέση.

Οι Reds δεν είχαν το πάνω χέρι στον αγώνα όσο αφορά τις ευκαιρίες, όμως ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 40ο λεπτό του αγώνα! Ο Trent εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Mane πήρε την πρώτη κεφαλιά ψαράκι, με την μπάλα να καταλήγει στον Fabinho, για να τη στείλει ο Βραζιλιάνος στα δίχτυα με δεύτερη προσπάθεια!

Β’ Ημίχρονο: Με την Burnley να μπαίνει αποφασισμένη να πιέσει για την ισοφάριση και να έχει την πρώτη της αξιόλογη τελική στο 54’ με τον Brownhill ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

Με την συμπλήρωση 59 λεπτών αγώνα, ο Thiago πέρασε αντί του Henderson που είχε κιτρινιστεί και δεχθεί χτύπημα στο γόνατο στο πρώτο μέρος, ενώ στο 67’ αντικαταστάθηκε και ο Sadio Mane από τον Diogo Jota.  

Στο 72’ δοκίμασαν να απειλήσουν οι Reds από μακρινή απόσταση, όμως η προσπάθεια του Fabinho έφυγε αρκετά ψηλά. 

Μια ανάσα από το δεύτερο γκολ έφτασε το σύνολο του Klopp στο 80’, όταν ο Trent γύρισε έξυπνα από πλάγια θέση και ο Mee στην προσπάθεια του να απομακρύνει σε κόρνερ, παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 

Ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από τους Reds στο 87’, όταν η ομάδα έφυγε στην αντεπίθεση, ο Salah έμεινε όρθιος παρά τα μαρκαρίσματα και πάσαρε στον Jota, με το πλασέ όμως του τελευταίου να είναι άστοχο.

Οι συνθέσεις:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson ( Thiago59′), Keita (Milner 90+2′), Salah, Mane (Jota 67′), Firmino

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Konate, Oxlade-Chamberlain, Τσιμίκας, Diaz, Elliott

Burnley: Pope, Roberts, Tarkowski, Mee, Pieters, Lennon, Brownhill, Westwood, Cornet, Weghorst (Barnes 75′), Rodriguez (McNeil 62′)

Έμειναν στον πάγκο: Hennessey, Lowton, Cork, Stephens, Collins, Bardsley, Long

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην Inter στο Μιλάνο.

Πέμπτο γκολ για τον Fabinho μέσα στο 2022.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com