Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπόκλιση στο δίδυμο Fabinho – Thiago από οπαδούς της Liverpool!

Υπόκλιση στο δίδυμο Fabinho – Thiago από οπαδούς της Liverpool!

Oι Fabinho και Thiago συνεργάστηκαν αρμονικά στο κέντρο της Liverpool και στη νίκη επί της Leicester, με τους οπαδούς να μην το αφήνουν απαρατήρητο.

Οι δύο μέσοι των Reds, και ειδικά ο Βραζιλιάνος, έπαιξαν σημαντικό ρόλο τόσο στην αναχαίτιση των επιθέσεων των παικτών του Rodgers όσο και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Δε γίνεται επίσης να αγνοηθεί το γεγονός ότι με τους δύο μέσους βασικούς, η Liverpool έχει 16 νίκες και μία ισοπαλία!

Τα παραπάνω φαίνεται πώς υπέπεσαν στην αντίληψη πολλών φίλων της ομάδας μας, οι οποίοι μέσω Twitter σχολίασαν κολακευτικά την αποτελεσματικότητα του εν λόγω διδύμου, με «τιτιβίσματα» όπως τα παρακάτω:

  • «Η σχέση μεταξύ Fabinho και Thiago παρά-είναι καλή για να την παρακολουθείς!»
  • «Δε μπορεί να υποβαθμιστεί το πόσο μεγάλοι είναι ο Fabinho και ο Thiago σε αυτό το κέντρο της Liverpool. Ο έλεγχος πού φέρνουν είναι ανεκτίμητος, και έχουν σπουδαία αλληλοκατανόηση. Με τον Alisson και τον van Dijk πίσω τους, δε γίνεται καλύτερα!»
  • «Ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του Alcantara με τη φανέλα της Liverpool. Έμοιαζε να βρίσκεται παντού και καταλαβαινόταν φανταστικά με τον Fabinho.»
  • «Δε χωρά αμφιβολία ότι σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια της LFC απαιτούνται ο Thiago και ο Fabinho. Πλέον μόνο η τρίτη θέση του κέντρου της Liverpool είναι διαθέσιμη.»
Thiago Alcantara και Fabinho συγχαίρουν τον Jota.
Thiago Alcantara και Fabinho συγχαίρουν τον Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com