Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τη μεταγραφική πολιτική της Liverpool

Ο Klopp για τη μεταγραφική πολιτική της Liverpool

Την μεταγραφική πολιτική της Liverpool προσπάθησε να εξηγήσει ο Jürgen Klopp, μιλώντας ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα των Reds εναντίον της Burnley.

Ας δούμε αναλυτικά τι ανέφερε ο Γερμανός:

“ Είναι ένας πλούσιος σύλλογος χωρίς προβλήματα, αλλά η πολιτική εδώ είναι ξεκάθαρη. Ξοδεύουμε ό,τι κερδίζουμε, αν κερδίσουμε περισσότερα, μπορούμε να ξοδέψουμε περισσότερα. Εάν κερδίσουμε λιγότερα, μπορούμε να ξοδέψουμε λιγότερα. ”

“ Δεν υπάρχει κανένα κλειδί, εκτός από το να έχουμε έξυπνους ανθρώπους στις σωστές θέσεις, αλλά είμαι σίγουρος ότι και άλλες ομάδες το έχουν επίσης. Πρώτα και κύρια, μου αρέσει το γεγονός και είμαι σίγουρος ότι θα έχει επιτυχία ο Luis Diaz, αλλά δεν πρέπει να τον κρίνουμε μετά από ένα παιχνίδι. ”

“ Οπότε δεν πρέπει να επαινούμε τις μεταγραφές ή οτιδήποτε άλλο, αλλά ξέρω τι εννοείτε. Επομένως, τα παιδιά που φέραμε δεν ήταν ευκαιρίες. Δεν είναι ότι ο Ali δεν ήταν πραγματικά ακριβός. ” Ξεκαθάρισε ο Klopp.

“ Εντάξει, νομίζω ότι σήμερα όλοι θα έλεγαν «Ναι, αυτό ήταν τουλάχιστον ένα ποσό που θα πλήρωνα για αυτόν αν ήξερα πόσο καλός είναι» – παρόμοια με τον Virgil. Μετά αγοράσαμε τον Fabinho, αγοράσαμε τον Keita, αγοράσαμε τον Sadio, τον Mo, τόσους παίκτες. ”

“ Νομίζω ότι δεν είναι μυστικό, αλλά η κατάσταση σε αυτόν τον σύλλογο εδώ είναι ότι έχουμε, ότι οι μεταγραφές μας πρέπει να αποδώσουν γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε μια μεταγραφή 40 ή 50 εκατομμυρίων λιρών και μετά να σκεφτούμε «Λοιπόν, αν δεν παίξει δεν είναι τόσο σημαντικό ή οτιδήποτε άλλο. ”

“ Μπορεί πάντα να συμβαίνει, για λόγους τραυματισμών ή για τέτοια πράγματα, αλλά δεν πρέπει να συμβαίνει πολύ συχνά γιατί δεν συμβαίνει αυτό που λέμε στη Γερμανία ότι κολυμπάμε στα χρήματα. ”

“ Δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αλλά σημαίνει για εμάς ότι είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι πρέπει να κάνουμε το απολύτως σωστό και πρέπει να σκεφτούμε μία φορά για αυτό, δύο φορές για αυτό, τρεις φορές για αυτό και ίσως τέταρτη φορά γι ‘αυτό. ”

“ Και αν το σκεφτούμε για πέμπτη φορά, μπορεί ο παίκτης να πάει σε άλλη ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Και αυτό κάναμε μέχρι τώρα. Ο σύλλογος είχε, απίστευτες  ελεύθερες μεταγραφές με τον James [ Milner] και Joel [Matip]. ”

“ Αγοράσαμε πραγματικά ταλέντα με τον Robbo και άλλα παιδιά. Έχουμε τα δικά μας παιδιά, παίκτες που ήταν ήδη εδώ πριν έρθω και όλα αυτά τα πράγματα. Είναι ένα μείγμα από όλα. ”

“ Αλλά στην πραγματικότητα πιστεύω ότι οι μεταγραφές είναι μια πολύ συναισθηματική υπόθεση για τον έξω κόσμο και πολύ – είναι πιο δύσκολο και πρέπει να σκεφτούμε τι έχει νόημα, τι χρειαζόμαστε, τι χρειαζόμαστε τώρα, τι χρειαζόμαστε αύριο; ”

“ Αυτό είναι το θέμα των μεταγραφών και δεν είναι τόσο εύκολο – για εμάς είναι αρκετά εύκολο – να αγνοήσουμε την πίεση του κοινού για να είμαι ειλικρινής. Είναι πάντα έτσι τα πράγματα αυτές τις ημερομηνίες, είναι πάντα σαν να μην κάνεις μεταγραφές να σημαίνει ότι δεν εργάζεσαι. ”

“ Και το βλέπουμε ελαφρώς διαφορετικό, αλλά δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από άλλες ομάδες, είναι πάντα το ίδιο. Στο τέλος μέχρι στιγμής, τις περισσότερες φορές, είχαμε η σωστή λύση για αυτήν την ομάδα. ”

“ Αλλά προφανώς με τον Michael Edwards και την ομάδα του, και τώρα τον Julian Ward και την ομάδα του, έχουμε λαμπρούς ανθρώπους εδώ που κάνουν πολύ καλές προτάσεις και εμείς ως προπονητές κάνουμε νομίζω καλές προτάσεις επίσης. ”

Luis Diaz και Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com