Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «H Liverpool εξακολουθεί να μας περιμένει στη γωνία»

Guardiola: «H Liverpool εξακολουθεί να μας περιμένει στη γωνία»

O Pep Guardiola τόνισε ότι η μάχη της κατάκτησης της φετινής Premier League έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Στη συνέντευξη τύπου του ενόψει του αγώνα της ομάδας του στο Carrow Road της Norwich σε λίγες ώρες, ο προπονητής της Manchester City δήλωσε ότι το προβάδισμα των «Πολιτών» από τους Reds δε λέει τίποτα σε αυτή τη φάση της σεζόν, και ότι με την ποιότητά της η ομάδα μας μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στη βαθμολογία.

Ας δούμε τι ακριβώς είπε ο Καταλανός:

«Έχουμε κάνει ένα απίστευτο σερί στην Premier League – 13 νίκες σε 14 παιχνίδια, και στην ισοπαλία ήμασταν φανταστικοί, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι φανταστικό.»

«Και η Liverpool είναι ακόμα στη γωνία. Αυτό δείχνει πόσο καλός είναι ο αντίπαλός μας.»

«Αν θέλουμε να παλέψουμε για την Premier League, θα πρέπει να κερδίσουμε μία απίστευτη ποσότητα πόντων κόντρα σε αυτούς τους αντιπάλους πού έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.»

«Η βαθμολογική μας διαφορά από τη Liverpool δεν είναι τίποτα. Πρέπει να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια και πολλούς πόντους, πάνω από 90, και να φτάσουμε στους 95-96 για να γίνουμε πρωταθλητές. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό.»

O Pep Guardiola στο Anfield.
O Pep Guardiola στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com