Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Απολαμβάνω να παίζω στη Liverpool»

van Dijk: «Απολαμβάνω να παίζω στη Liverpool»

Ο Virgil van Dijk απολαμβάνει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Liverpool και το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους της στα μέσα του Φεβρουαρίου, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τη νίκη επί της Leicester.

Ο στόπερ ανέφερε στο BT Sport:

“ Απολαμβάνω να παίζω για αυτόν τον σύλλογο, να παίζω για αυτήν την ομάδα. Μου αρέσει πολύ το πώς έχουμε την μπάλα, αλλά μου αρέσει και η πίεση που ασκούμε όταν χάνουμε την μπάλα. Απλώς απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο. ”

“ Κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική πρόκληση. Πρέπει να είσαι έτοιμος για διαφορετικά πράγματα. Ήμουν αρχηγός σήμερα, οπότε είχα ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη. Απολαμβάνω κάθε κομμάτι του. Είμαι απλά περήφανος και θέλω να συνεχίσω. ”

Για τη μάχη του τίτλου πρόσθεσε:

“ Δεν το συζητάμε καθόλου. Είμαστε στον Φεβρουάριο. Είμαστε και στις τέσσερις διοργανώσεις και το απολαμβάνουμε. Εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι. Η City είναι φανταστική, αλλά η σεζόν έχει ακόμα τόσα παιχνίδια μπροστά. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. ”

“ Υπάρχεις πίστη – αν δεν υπήρχε δεν θα έπρεπε να ήμασταν εκεί έξω. Η City είναι πολύ συνεπής, αλλά είναι ωραίο να έχουμε αυτήν την πρόκληση. Είμαστε οι κυνηγοί – θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πλησιάσουμε και να την προσπεράσουμε. ”

Για τη νίκη:

“ Η ζωή είναι καλή, δεν μπορώ να παραπονεθώ. Διανύουμε ευτυχισμένες μέρες. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση απόψε. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Η Leicester έχει ποιότητα. Έπρεπε να είμαστε έτοιμοι να υποφέρουμε και το κάναμε. ”

Για τις στημένες φάσεις:

“ Εξασκούμαστε στα στημένα πριν από κάθε παιχνίδι, αμυντικά και επιθετικά – συνήθως με μαρκάρει ο πιο δυνατός παίκτης! Έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να πάρω λίγο χώρο – ήταν μια υπέροχη μπάλα από τον Trent και ο Diogo ήταν στο σωστό σημείο για να σκοράρει. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

Νέα νίκη για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com