Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οργίλη αντίδραση του Chris Kirkland στο twitter για Kurt Zouma

Οργίλη αντίδραση του Chris Kirkland στο twitter για Kurt Zouma

Εξοργισμένος ο Chris Kirkland κάλεσε την West Ham United να εκδιώξει άμεσα τον Kurt Zouma, μετά την δημοσιοποίηση ενός βίντεο, το οποίο παρουσιάζει τον αμυντικό να κακομεταχειρίζεται μια οικόσιτη γάτα Βεγγάλης στο σπίτι του.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Liverpool δημοσίευσε στο Twitter τη γνώμη του για το θέμα, απειλώντας να «χαστουκίσει και να κλωτσήσει» τον πρώην σταρ της Chelsea.

Το ενοχλητικό βίντεο γυρίστηκε από τον αδερφό του Zouma, Yoan και δημοσιεύτηκε στο Snapchat το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, μια μέρα μετά την εμφάνιση του Γάλλου σέντερ μπακ με την West Ham στο FA Cup.

Τα πλάνα ξεκινούν με τον Zouma να ρίχνει τη γάτα στο πάτωμα της κουζίνας και να την κλωτσάει. Στη συνέχεια κυνηγά τη γάτα γύρω από την τραπεζαρία του μπροστά στο παιδί του, καθώς ο κάμεραμαν γελάει. Πετάει ένα ζευγάρι παπούτσια στο τρομαγμένο ζώο, το οποίο προσπαθεί μανιωδώς να ξεφύγει.

Σε ένα τελευταίο κλιπ φαίνεται να χαστουκίζει το κατοικίδιο στο πρόσωπο, απομακρύνοντας το από την αγκαλιά του παιδιού του.

Κατά ειρωνικό τρόπο, ο Zouma είναι πρεσβευτής της γαλλικής φιλανθρωπικής οργάνωσης Seed, η οποία έχει συγκεντρώσει χρήματα για την δημιουργία καταφυγίου για μεγάλα αιλουροειδή.

Την Δευτέρα το βράδυ ο Γάλλος διεθνής, με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν και επέμεινε ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Η West Ham με μια λιτή ανακοίνωση, καταδίκασε το γεγονός και ανέφερε ότι το θέμα θα εξεταστεί με εσωτερικές διαδικασίες.

Πάντως, ο Zouma στον χθεσινοβραδινό αγώνα με την Watford αγωνίστηκε κανονικά ευρισκόμενος στην βασική ενδεκάδα.

Οργίλη αντίδραση του Chris Kirkland στο twitter για Kurt Zouma
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com