Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Leicester, Salah, Mane και Matip

Ο Klopp για Leicester, Salah, Mane και Matip

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα το μεσημέρι στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Leicester στο Anfield.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για τους Mane και Salah:

“ Ο Mo επέστρεψε και προπονήθηκε χθες. Θα προπονηθεί σήμερα. Ο Sadio δεν έχει επιστρέψει ακόμα. Απλώς πρέπει να απολαύσει τη στιγμή και να επιστρέψει όσο το δυνατόν νωρίτερα. Απόψε νομίζω. ”

Για τον Salah πρόσθεσε:

“ Είναι πολύ απογοητευμένος – ήταν ένα τεράστιο πράγμα. Το να χάσεις έναν τελικό είναι πάντα πολύ, πολύ δύσκολο, ειδικά με τον τρόπο που τον έχασε. Είναι χαρούμενος που επέστρεψε, αλλά είναι επίσης απογοητευμένος, πάρα πολύ. Μιλήσαμε και θα το δούμε. Θα το διαχειριστεί. Ο τελικός παραμένει στο μυαλό του. ”

Για το απόλυτα υγιές ρόστερ που έχει:

“ Θα έπρεπε πάντα να είναι! Είμαι πολύ προσεκτικός όταν μιλάω γι’ αυτό. Ο Hendo έχει ένα μικρό πρόβλημα με την πλάτη από το τελευταίο παιχνίδι. Ο Sadio δεν είναι εδώ, αλλά αυτό δεν είναι μακροπρόθεσμο πρόβλημα. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την ποιότητα τώρα. ”

“ Έχουμε παίξει πολύ καλά ως τώρα και αυτή είναι η δουλειά που έχουμε τώρα. Είναι πολύ συναρπαστικό. ”

Για τον Luis Diaz:

“ Είναι εντάξει – έχει προπονηθεί αυτήν την εβδομάδα – είχαμε μια μεγαλύτερη συζήτηση με τον Pep καθώς μιλάει πορτογαλικά. Ο Luis είναι πολύ καλός τύπος. Είχε μια κανονική προπόνηση χθες. Το απόλαυσε πολύ. Δεν είμαι σίγουρος ότι το είδα ένας παίκτης που χαμογελά τόσο συνεχώς κατά τη διάρκεια ενός rondo! ”

“ Ταίριαζε φυσικά στο τελευταίο παιχνίδι, από άποψη θέσης – έπαιξε ακριβώς όπως θέλαμε. Έρχονται πολλά ακόμα και θα δουλέψουμε σε αυτό. ” Είπε ο Klopp.

Για τη Leicester πρόσθεσε:

“ Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι για μερικά πράγματα – δεν έχει να κάνει με το πού βρίσκονται στον πίνακα – είναι μια ποιοτική ομάδα. Ως προπονητής θέλεις μια αντίδραση και αυτό θα ήταν να απαντήσεις κάνοντας ένα υπέροχο παιχνίδι κόντρα στη Liverpool. ”

“ Παίζουν με ένα συγκεκριμένο σύστημα εναντίον μας. Έχουν τέτοια ποιότητα και είναι μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα. Vardy, Daka ή όποιος άλλος παίζει. Θα είναι ένα σωστό παιχνίδι. ”

Για την αυριανή αναμέτρηση:

“ Είναι στο Anfield και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Χρειαζόμαστε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Έχουμε 12 παιχνίδια από τώρα μέχρι την επόμενη διακοπή. Αν θέλουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε, πρέπει να αρχίσουμε να δημιουργούμε ατμόσφαιρα στο υψηλότερο επίπεδο. ”

“ Αύριο είναι μια καλή ευκαιρία, για να το κάνουμε αυτό. ”

Για τους μικρούς που εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες:

“ Τα νεαρά αγόρια ήταν υπέροχα – έχουν πραγματικά λαμπρό μέλλον. Ήταν υπέροχο που πήραν τις ευκαιρίες τους – η δουλειά μαζί τους δεν θα σταματήσει ποτέ. Ποτέ δεν γκρινιάξαμε για την ποιότητα των παικτών. ”

“ Αν υπογράψεις συμβόλαιο με τη Liverpool, είσαι εξαιρετικός παίκτης, επιτρέψτε μου να σας πω έτσι. Έτσι, όταν υπάρχει ευκαιρία, πρέπει να αποδώσεις. Ο Ιανουάριος ήταν ο καλύτερος Ιανουάριος που είχα εδώ. Τώρα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό. ”

“ Συγκεντρωνόμαστε και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Η Leicester είναι η επόμενη μεγάλη πρόκληση. Θέλουμε να πάρουμε τα πάντα από αυτή τη σεζόν – δεν θα τα παίρνεις πάντα όλα, αλλά θα το προσπαθήσουμε σωστά. ”

Για τον Joel Matip:

“ Είναι απόλυτο κορυφαίο [να τον έχεις διαθέσιμο]. Η ζωή χωρίς τύχη είναι πολύ δύσκολη. Ελπίζω να μείνουμε πιο τυχεροί από ό,τι ήμασταν τα τελευταία χρόνια. Αυτά τα παιδιά έχουν απίστευτα ταλέντα. Ας συνεχίσουμε να έχουμε όλα τα στόπερ μας διαθέσιμα. ”

“ Ο Joel είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Ο κόσμος ρωτά ποιος είναι η καλύτερη ελεύθερη μεταγραφή και θα ήταν ένας στενός αγώνας με τον James Milner και τον Joel Matip. Είναι καλό που ο Joel μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν και ας συνεχιστεί για πολύ καιρό αυτό. ”

Αποθέωσε Matip ο Klopp.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com