Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Leicester (preview)

Liverpool – Leicester (preview)

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση της Premier League για την Liverpool, με τους Reds να υποδέχονται την Leicester στο Anfield το βράδυ της Πέμπτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος για την 24η αγωνιστική.

Η ομάδα του Klopp θέλει να συνεχίσει με νίκες και να διατηρήσει το καλό momentum που έχει, παραμένοντας παράλληλα και εντός διεκδίκησης του τίτλου.

Οι Reds θα δουν τον Mohamed Salah να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, μετά από έναν και πλέον μήνα που βρισκόταν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την εθνική του ομάδα.

Ο Sadio Mane δεν θα είναι όμως διαθέσιμος για την αναμέτρηση και το πιθανότερο είναι να τον δούμε να επιστρέφει την Κυριακή στο Turf Moor.

Ορισμένες αλλαγές σε σχέση με την Κυριακάτικη ενδεκάδα θα δούμε στη Liverpool, με τον Alisson Becker να ξεκινά κάτω από τα δοκάρια, τον Andy Robertson στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Fabinho στον χώρο του κέντρου και τον Mo Salah στην επίθεση, μαζί με τους Diogo Jota και Bobby Firmino.

Άλλη απουσία εκτός του Mane δεν υπάρχει για τους Reds, αφού οι Oxlade-Chamberlain και Joe Gomez προπονούνται πλέον κανονικά, έχοντας ξεπεράσει τον COVID-19.

Εντελώς διαφορετικά είναι τα πράγματα στη Leicester του Brendan Rodgers που γνώρισε απρόσμενο αποκλεισμό από το FA Cup στην έδρα της Nottingham Forest το απόγευμα της Κυριακής.

Οι Foxes πραγματοποίησαν μια πολύ κακή εμφάνιση, η οποία όπως είναι λογικό έφερε προβληματισμό και γκρίνια στον σύλλογο.

Η Leicester που βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας θα ψάξει αντίδραση στο Anfield, όμως η αποστολή της δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αφού δεν θα έχει στη διάθεση της αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Chris Kavanagh.

Liverpool εναντίον Leicester στο Anfield.

Εκτός λόγω τραυματισμών παραμένουν οι Vardy, Evans, Castagne, Fofana, Bertrand, ενώ ο Mendy δεν πρόλαβε να επιστρέψει εγκαίρως από τη Σενεγάλη.

Στον αγώνα

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com