Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι σίγουρες και οι πιθανές απουσίες της Leicester στο Anfield

Οι σίγουρες και οι πιθανές απουσίες της Leicester στο Anfield

Το Anfield επισκέπτεται μεθαύριο το βράδυ η Leicester City, στον απόηχο του αποκλεισμού-έκπληξη από τη Nottingham Forest στο FA Cup.

Οι «Αλεπούδες» του Brendan Rodgers διανύουν τη χειρότερη σεζόν με τον πρώην προπονητή της Liverpool στον πάγκο, καθώς εκτός του αποκλεισμού τους στο Κύπελλο Αγγλίας από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας (και μάλιστα με σκορ 4-1), βρίσκονται μόλις στη 10η θέση στη βαθμολογία της Premier League, ενώ έχουν ήδη αποκλειστεί και από το Europa League.

Σε σχέση με το ματς της Πέμπτης, η ομάδα του Βορειοϊρλανδού θα κατέβει με αρκετές απουσίες, ενώ δύο ακόμα παίκτες είναι αμφίβολοι.

Εκτός από τον αγώνα είναι οι τραυματίες εδώ και καιρό Jamie Vardy, Wesley Fofana, Jonny Evans, Timothy Castagne and Ryan Bertrand.

Το πιθανότερο, αν και όχι δεδομένο, είναι ότι κάποια στιγμή θα αγωνιστεί ο Ricardo Pereira, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον αγώνα του Carabao Cup μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Τyler Morton, ενώ μένει να δούμε αν ο Nampalys Mendy, ο οποίος κατέκτησε το AFCON προχθές με τη Σενεγάλη, θα ξεκουραστεί για μερικές μέρες ή θα επανενταχθεί άμεσα στις υποχρεώσεις των Foxes.

Salah, Ndidi και Schmaichel στο παιχνίδι της Boxing Day στο King Power Stadium της Leicester.
Salah, Ndidi και Schmaichel στο παιχνίδι της Boxing Day στο King Power Stadium της Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com