Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προπονείται σήμερα ο Mo Salah

Προπονείται σήμερα ο Mo Salah

Αποφασισμένος και διψασμένος για τίτλους και διακρίσεις επέστρεψε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο Mo Salah, αφού θα προπονηθεί σήμερα στο The AXA Training Centre με τους συμπαίκτες του.

Ο επιθετικός έφτασε στο Νησί λίγες μόνο ώρες μετά τη λήξη του τελικού της διοργάνωσης κόντρα στη Σενεγάλη και είπε στην ομάδα πως θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στη Leicester.

Ο Mo θα ενταχθεί από σήμερα στο προπονήσεων, καθώς στόχος του είναι να βρεθεί στο αρχικό σχήμα εναντίον των Foxes μεθαύριο το βράδυ.

Διαφορετικά είναι τα δεδομένα όσο αφορά τον Sadio Mane, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει στην Αγγλία και σήμερα (σ.σ. Τρίτη) θα παραβρεθεί στο προεδρικό μέγαρο, μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της εθνικής Σενεγάλης.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τον Sadio Mane να επιστρέφει στο Νησί την Τετάρτη και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις την Liverpool την ερχόμενη Κυριακή, όταν και η ομάδα θα αντιμετωπίσει την Burnley στο Turf Moor.

Η επιθετική τριάδα των Reds κόντρα στη Leicester θα μπορούσε να αποτελείται από τους Mo Salah, Diogo Jota και Bobby Firmino, με τον Luis Diaz να περνά ως αλλαγή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Mo Salah επιστρέφει άμεσα στις προπονήσεις και στους αγώνες των Reds. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com