Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Jota για την πρόκριση και τον Elliott

Ο Jota για την πρόκριση και τον Elliott

Τον δρόμο προς τη χθεσινή πρόκριση της Liverpool στους «16» του FA Cup άνοιξε ο Diogo Jota, σκοράροντας το πρώτο τέρμα της ομάδας στη νίκη με σκορ 3-1 επί της Cardiff στο Anfield.

Ο Πορτογάλος επιθετικός παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, στεκόμενος στην επιστροφή του Harvey Elliott και στο πρώτο γκολ της συνάντησης.

Για τον Elliott που επέστρεψε με γκολ δήλωσε:

“ Ο Harvey είχε έναν μεγάλο τραυματισμό -έκανε  όλη τη σκληρή δουλειά για να παίξει, για να είναι σε φόρμα – του αξίζουν συγχαρητήρια. ”

“ Ας ελπίσουμε ότι είναι το πρώτο από πολλά γκολ. Οι μεγάλοι τραυματισμοί είναι ένας μακρύς δρόμος για την ανάκαμψη και το να δουλέψεις μόνος σου στο γυμναστήριο. Σκόραρε κατά την επιστροφή του και είναι μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη για αυτόν και την οικογένειά του. ”

Για τη νίκη-πρόκριση:

“ Τα παιχνίδια Κυπέλλου είναι πάντα δύσκολα, ακόμα και όταν παίζουμε με ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας και γνωρίζουμε τη μαγεία του FA Cup. ”

“ Ήταν κρίσιμο να πετύχουμε το πρώτο γκολ, είναι δύσκολο να βρεις χώρο απέναντι σε ένα χαμηλό μπλοκ και στο τέλος σκοράραμε τρία και είμαστε στην επόμενη φάση. Αν ερχόταν όταν είχα την πρώτη ευκαιρία θα ήταν καλύτερα. ” Τόνισε ο Diogo Jota.

Με γκολ του Diogo Jota άνοιξε ο δρόμος προς την πρόκριση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com