Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παρών και ο Daniel Agger στον φιλανθρωπικό αγώνα του LFC Foundation

Παρών και ο Daniel Agger στον φιλανθρωπικό αγώνα του LFC Foundation

Η επίσημη ιστοσελίδα των Reds επιβεβαίωσε πριν από λίγο και την συμμετοχή του Daniel Agger στον φιλανθρωπικό αγώνα των Liverpool FC Legends εναντίον των Barça Legends, ο οποίος θα λάβει χώρα στο Anfield, το Σάββατο 26 Μαρτίου.

Ο Δανός αμυντικός υπήρξε πολύ αγαπητός στις τάξεις των οπαδών των Reds, κατά τη διάρκεια της οκταετούς θητείας του στην Liverpool, η οποία περιελάμβανε 232 συμμετοχές, 14 γκολ και ένα τρόπαιο: το League Cup του 2012.

Ερχόμενος από την Brondby, τον Ιανουάριο του 2006, ο Agger αποδείχθηκε ένας αμυντικός υψηλού επιπέδου, ο οποίος ξεκινούσε με άνεση το παιχνίδι της ομάδας από την αμυντική γραμμή και  ήταν πολύ αποτελεσματικός στην αναχαίτιση των αντίπαλων επιθετικών.

Το όνομα του Agger έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των παικτών, ο οποίος  ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα και περιλαμβάνει επίσης τα ονόματα των Maxi Rodriguez, Patrik Berger, Luis Garcia, Dirk Kuyt και Steve McManaman.

Τα έσοδα από τον φιλανθρωπικό αγώνα θα διατεθούν για τις ανάγκες των φιλανθρωπικών οργανισμών LFC Foundation, Barça Foundation, Forever Reds και το Owen McVeigh Foundation.

Με Daniel Agger ο φιλανθρωπικός αγώνας του Μαρτίου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com