Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Είμαι ενθουσιασμένος με την έλευση του Luis Diaz»

Τσιμίκας: «Είμαι ενθουσιασμένος με την έλευση του Luis Diaz»

Συνέντευξη για τους Diaz, Elliott, το FA Cup και το… ψάρεμα έδωσε στο Liverpoolfc.com ο διεθνής Έλληνας αριστερός οπισθοφύλακας, Κώστας Τσιμίκας.

Συγκεκριμένα, ο Σερραίος αμυντικός είπε:

«Όλοι ανυπομονούν να τον δουν με τους Reds», είπε για τον Luis Diaz.

«Προφανώς όταν παίξαμε με την Πόρτο, νομίζω ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης της. Ανυπομονώ να τον συναντήσω, να μιλήσω μαζί του και να είμαι εδώ για ό,τι θέλει. Είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει πολύ».

«Προφανώς δεν τον αντιμετώπισα αλλά μου αρέσουν πολύ οι ικανότητές του. Πραγματικά. Πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός, δεν το σκέφτεται πολύ. Μου αρέσει πολύ ως παίκτης».

«Μου αρέσει όταν ένας παίκτης δεν σκέφτεται πολύ και πηγαίνει απευθείας για να σκοράρει ο ίδιος και να προσπαθεί να κάνει κάτι για την ομάδα του. Ελπίζω να το δω και εδώ. Είναι ένας απίστευτος παίκτης».

«Χαίρομαι πολύ για αυτόν. Είμαστε πολύ κοντά», είπε ο Τσιμίκας για τον Harvey Elliott. «Προφανώς όταν τραυματίστηκε, ένιωσα τόσο λυπημένος για αυτόν, αλλά τελικά είναι εδώ, είναι υγιής. Το είδατε από την αρχή, είναι 100% καλά, είδατε ξανά τις ικανότητές του. Για εμάς, είναι πολύ, πολύ σημαντικό ως ομάδα να τον έχουμε πίσω ως άνθρωπο και ως παίκτη επίσης».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει για την υπόλοιπη σεζόν».

«Ήταν ωραία εμπειρία!», είπε ο Κώστας για το ψάρεμα! «Προφανώς δεν έπιασα ψάρι αλλά προσπάθησα! Το απολαμβάνω πολύ όταν ψαρεύω και καθαρίζει το μυαλό μου όταν ακούς το νερό του ποταμού. Απόλαυσα πολύ αυτή την εβδομάδα».

«Φόρτισα πλήρως τις μπαταρίες μου και είμαι εδώ για να κάνω τα πάντα. Ήταν πολύ, πολύ σημαντικό για μένα. Προφανώς δεν παίρνω ποτέ μια εβδομάδα άδεια γιατί όλες τις άλλες φορές που ήμουν στην εθνική ομάδα, έπαιζα παιχνίδια. «Για εμένα και την οικογένειά μου ήταν πολύ σημαντικό. Περπάτησα πολύ με τα σκυλιά μου και ήταν πολύ χρήσιμο να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να είμαι έτοιμος για τους επόμενους ανταγωνιστικούς αγώνες.»

«Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Φυσικά φτάσαμε στον τελικό του Carabao Cup – γιατί να μην πάμε και για το FA Cup;  Θα είμαστε 100% εκεί, συγκεντρωμένοι και πεινασμένοι για αυτό. Θα το καταφέρουμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, όπως πάντα, να κάνουμε ακριβώς αυτό που κάνουμε σε άλλα παιχνίδια, να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Σε πορεία και στο Carabao Cup ελπίζει ο Τσιμίκας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com