Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο Liverpool ο Luis Diaz – Ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα

Στο Liverpool ο Luis Diaz – Ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα

Στο Liverpool έφτασε επιτέλους το μεσημέρι της Πέμπτης για να ενταχθεί με την ομάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Reds, Luis Diaz.

Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός, η μεταγραφή του οποίου ανακοινώθηκε τη Κυριακή έναντι περίπου 40 εκατομμυρίων λιρών, πήγε κατευθείαν στο AXA Training Centre για να γνωρίσει τους συμπαίκτες του αλλά και το προπονητικό τιμ για πρώτη φορά.

Επιπλέον, ο Κολομβιανός ακολούθησε και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Αύριο αναμένεται να μπει και με την υπόλοιπη ομάδα και πιθανότατα θα βρίσκεται στο πάγκο για το Κυριακάτικο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τη Cardiff στο Anfield (Cosmote Sports, 14:00 Ελλάδας).

Η Liverpool έδωσε και φωτογραφίες στη δημοσιότητα, με τον Κολομβιανό να είναι φανερά ευτυχισμένος που βρίσκεται στο ρόστερ των κόκκινων.

Ο πρώην εξτρέμ της Porto φτάνει στο μεγάλο λιμάνι από τους Πορτογάλους ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Primeira Liga, ενώ είναι για πολλούς η καλύτερη εξαγωγή του Κολομβιανού ποδοσφαίρου από το 2010 και τον James Rodriguez.

Ο Diaz επέλεξε το νούμερο 23, το οποίο έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον Jamie Carragher και τελευταία φορέθηκε από τον Xherdan Shaqiri.

Μάλλον ευχαριστήθηκε την αγκαλιά από τον Big Virg o Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com