Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραμένει φαβορί για την απόκτηση του Carvalho η Liverpool

Παραμένει φαβορί για την απόκτηση του Carvalho η Liverpool

Η Liverpool μπορεί να μην πρόλαβε να ολοκληρώσει εγκαίρως την μεταγραφή του Fabio Carvalho χθες το βράδυ, όμως παραμένει φαβορί για να τον κάνει δικό της το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Reds τα βρήκαν με τη Fulham για τη μεταγραφή του παίκτη λίγη ώρα πριν τη λήξη της προθεσμίας, ωστόσο οι δύο ομάδες δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν εγκαίρως όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την μετακίνηση του παίκτη στο Anfield και τον δανεισμό του πίσω στη Fulham μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Το χθεσινοβραδινό ναυάγιο δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα δούμε τον Άγγλο διεθνή με τα Κόκκινα της Liverpool, αφού οι Reds και η Fulham μπορούν πλέον να συμφωνήσουν για την καλοκαιρινή μετακίνηση του παίκτη στο Anfield, χωρίς να χρειαστεί να πάει η υπόθεση στα δικαστήρια, όπως είχε συμβεί με τον Harvey Elliott.

Ο Carvalho θέλει να αγωνιστεί στη Liverpool και θέλει να παίξει υπό τις οδηγίες του Jürgen Klopp, ενώ και ο Γερμανός θέλει να τον προσθέσει στο ρόστερ της ομάδας, κάνοντας μια πολύ ποιοτική προσθήκη για το μέλλον.

Οι τρεις πλευρές αναμένεται να καθίσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μέσα στις επόμενες εβδομάδες, για να βρουν μια χρυσή τομή ενόψει καλοκαιριού.

Τον πρώτο λόγο για Carvalho έχει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com