Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προσφορά για τον Fabio Carvalho έκανε η Liverpool!

Προσφορά για τον Fabio Carvalho έκανε η Liverpool!

Με μεταγραφικό ντεμαράζ πάει να κλείσει τον Ιανουάριο η Liverpool, αφού θέλει να φέρει από τώρα τον Fabio Carvalho στο Anfield!

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός είναι καιρό στα ραντάρ της Liverpool και με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, οι Reds έχουν ήδη μπει σε διαπραγματεύσεις και είναι πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη.

Επιθυμία της ομάδας, όμως, είναι να μην σταματήσουν οι μεταγραφές στον Luis Diaz, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα, αλλά να μπορέσει να επιτευχθεί το ντιλ με την Fulham για να ντυθεί ο Πορτογάλος από τώρα στα κόκκινα!

Σύμφωνα με τον Vinny O’Connor, δημοσιογράφο του SkySports για την Liverpool, οι Reds μπήκαν δυνατά τις τελευταίες ώρες στο κυνήγι του ποδοσφαιριστή και, παρά τις δηλώσεις του προπονητή Marco Silva πως ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο Λονδίνο μέχρι το καλοκαίρι, έχουν κάνει αρκετά βήματα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Συγκεκριμένα, πριν από λίγο οι Reds κατέθεσαν πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων λιρών για τον παίκτη!

Κλειδί της υπόθεσης θα είναι και η στάση των Cottagers, οι οποίοι ναι μεν θέλουν να έχουν όλα τους τα όπλα στη μάχη για την επάνοδό τους στη Premier League, όμως αφενός δεν έχουν πληρώσει ακόμα το ποσό για τη μεταγραφή του Harry Wilson, αφετέρου δεν θέλουν να πάει η υπόθεση πάλι στα δικαστήρια για τα τροφεία του παίκτη, όπως είχε γίνει με τον Harvey Elliott, όπου κατέληξαν να εισπράττουν πολύ λιγότερα χρήματα από όσα απαιτούσαν.

Το μεταγραφικό παζάρι κλείνει αύριο το βράδυ και άρα οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες.

Θέλει από τώρα τον Carvalho η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com