Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Vieira: «Η Liverpool είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Vieira: «Η Liverpool είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Ως μια από τις καλύτερες Ευρωπαϊκές ομάδες χαρακτήρισε ο Patrick Vieira την Liverpool ενόψει του αυριανού αγώνα των δύο ομάδων, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία των Mo Salah και Sadio Mane.

Ο Γάλλος για την απουσία των δύο δήλωσε:

“ Είναι μια ομάδα. Δεν έχει να κάνει μόνο με τους δύο παίκτες που απουσιάζουν. Φυσικά και με αυτούς τους δύο παίκτες είναι πιο δυνατοί, όμως εξακολουθούν να έχουν παίκτες με φανταστικά ταλέντα. ”

“ Ο καλύτερος τρόπος, για να τους περιγράψεις πριν μιλήσεις για τα ατομικά τους ταλέντα είναι ως ομάδα. Είναι μια δυνατή ομάδα. ”

Για την ήττα της ομάδας του στο Anfield με 3-0 πρόσθεσε:

“ Υπήρχαν θετικά που μπορούσαμε να πάρουμε από εκείνο το παιχνίδι γιατί δημιουργήσαμε αρκετά για να σκοράρουμε, αλλά από την άλλη πλευρά επιστρέψαμε με ήττα και δεχθήκαμε τρία γκολ. Αναλύοντας αυτό το παιχνίδι ξέραμε ότι ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να βελτιώσουμε. ”

Για τον αυριανό αγώνα:

“ Η Liverpool είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Με τον τρόπο που παίζουν, μπορούν να κερδίσουν ή να χάσουν, αλλά πάντα απολαμβάνεις να τους παρακολουθείς λόγω της έντασής τους. Ανυπομονούμε να τους αντιμετωπίσουμε. ” Είπε ο Vieira.

“ Θα είναι μια πρόκληση, αλλά το εντός έδρας ρεκόρ μας είναι καλό και πρέπει να τους δώσουμε το παιχνίδι που περιμένουν – ένα δύσκολο. ”

Για νέα νίκη κόντρα στους Eagles οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com