Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Περίπατος θριάμβου του Gerrard μέσα στο Goodison Park!

Περίπατος θριάμβου του Gerrard μέσα στο Goodison Park!

Ιδιαίτερη ήταν η σημερινή επικράτηση της Aston Villa μέσα στο Goodison Park για το προπονητή της ομάδας και θρύλο της Liverpool, Steven Gerrard!

Και πώς να μην είναι άλλωστε, αφού ο αιώνιος αρχηγός και ο άνθρωπος που συνδέθηκε με τον αριθμό 8 όπως μόνο ο Dalglish με το 7, είναι συνηθισμένος σε διάφορες εκδηλώσεις απέχθειας από τη πλευρά των οπαδών της Everton.

Γεννημένος στη πόλη του Λίβερπουλ και μεγαλωμένος ως φίλαθλος των Reds, δεχόταν πάντα μια έξτρα πίεση όταν αγωνιζόταν με τη κόκκινη φανέλα στην άλλη πλευρά του Stanley Park. Αυτό βέβαια δεν τον πτοούσε ποτέ, αφού σε 33 εμφανίσεις απέναντι στους θορυβώδεις γείτονες, ο Stevie σκόραρε δέκα γκολ και μοίρασε άλλα τέσσερα.

Σήμερα όμως (22/01/2022), πήρε για πρώτη φορά θέση στο πάγκο του Goodison Park, αφού από τα τέλη Νοεμβρίου ο Gerrard έχει αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Aston Villa. Το ντεμπούτο του ήταν ανάλογο με τη ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Digne, τον οποίο αγόρασε πριν μία εβδομάδα από τα «Ζαχαρωτά», εκτέλεσε το κόρνερ και ο Buendia με καταπληκτική κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Στο τέλος του ημιχρόνου και καθώς διέσχιζε το γήπεδο για να πάει στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων (έχουν μεταφερθεί λόγω Covid), ο Gerrard κοιτούσε έντονα και γέλαγε με την Park End Stand, η οποία μάλλον του ευχόταν… καλή επιτυχία με την νέα του ομάδα.

Όταν πια στο τέλος του αγώνα πήρε τη νίκη, στο ίδιο σημείο έβγαλε τη γλώσσα του μπροστά στους ίδιους οπαδούς και ψέλλισε κάτι, το οποίο πολλοί υποπτεύονται πως ήταν η φράση «f*ck off», η οποία σε… πολύ ελαφριά μετάφραση σημαίνει «άντε από εδώ». Επαναλαμβάνουμε, ΠΟΛΥ ελαφριά μετάφραση.

O Gerrard στο ημίχρονο…

Και στο τέλος του αγώνα…

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com