Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool ενδιαφέρεται για Fabio Carvalho»

«Η Liverpool ενδιαφέρεται για Fabio Carvalho»

Ενδιαφέρον για την περίπτωση του Fabio Carvalho της Fulham έχει δείξει η Liverpool, σύμφωνα με τον James Pearce.

Ο 19χρονος πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με την ομάδα του Marco Silva στο πρωτάθλημα της Championship, έχοντας σκοράρει ήδη επτά τέρματα και μοιράσει άλλες δύο ασίστ σε 16 συμμετοχές.

Έχει καταγωγή από την Πορτογαλία, αλλά αγωνίζεται με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας, κάτι που σημαίνει πως θα μπορεί να δηλωθεί ως γηγενής από τους Reds, σε περίπτωση που αποκτηθεί.

Η βασική του θέση είναι δεκάρι, αλλά μπορεί με ευκολία να παίξει τόσο στα άκρα, όσο και στις υπόλοιπες θέσεις του κέντρου.

Διανύει τους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του με την Fulham και αναμένεται να αποχωρήσει από το Craven Cottage, είτε άμεσα (δηλαδή τον Ιανουάριο), είτε αργότερα το καλοκαίρι, ως ελεύθερος.

Τον περασμένο Νοέμβριο απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Fulham και δείχνει έτοιμος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, παρότι ο σύλλογος του Λονδίνου θα επιστρέψει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην Premier League.

Σύμφωνα με τον Pearce, οι Reds έχουν παρακολουθήσει τον παίκτη, σχηματίζοντας μια πολύ καλή άποψη για εκείνον.

Δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση του η Liverpool μέσα στον μήνα, αν η Fulham του βάλει πωλητήριο, μη θέλοντας να τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Ο Carvalho αρέσει στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com