Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Palace, Jota, Elliott και πρόκριση στον τελικό

Ο Klopp για Palace, Jota, Elliott και πρόκριση στον τελικό

Ο Jürgen Klopp μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στην συνέντευξη τύπου ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Crystal Palace αναφέρθηκε στους Eagles, στην πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Carabao Cup, στον Jota και στην επιστροφή του Elliott.

Ο Klopp για την πρόκριση στον τελικό είπε:

“ Θέλαμε απεγνωσμένα να φτάσουμε εκεί. Υπήρχαν πολλά χαρούμενα πρόσωπα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια – η μουσική ήταν πολύ δυνατή. Τα παιδιά το ήθελαν πραγματικά και το έκαναν να συμβεί. ”

“ Είμαστε η Liverpool, έχουμε συνηθίσει να το κάνουμε με τον δύσκολο τρόπο. Τα παιδιά το έκαναν και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. ”

Για τον Diogo Jota:

“ Αν δεν έχεις τα βασικά, κανείς δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Χθες χρειάστηκε να κάνει πάρα πολλά για να τα καταφέρει. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Αν έχεις αυτή την ποιότητα, τότε είναι πολύ ωραίο και εκείνος το έδειξε χθες το βράδυ. ”

Για το περσινό 0-7 στο Selhust Park:

“ Αυτό ήταν ένα μοναδικό! Αυτές τις μέρες συμβαίνει, είναι ένα θαύμα της φύσης και δεν συμβαίνει συνήθως. Κάθε σουτ που κάναμε [πήγαινε μέσα]. Έχουν αλλάξει και έχουν βελτιωθεί. Μοιάζουν με μια πραγματικά σταθερή ομάδα τώρα. ”

“ Είναι μια πολύ καλή ομάδα της Premier League με μερικά πραγματικά άτυχα αποτελέσματα θα έλεγα. Περιμένουμε μια πραγματικά σκληρή ομάδα. ”

Για το momentum που έχει η ομάδα:

“ Θα ήταν υπέροχο, να προκριθούμε και σε άλλον τελικό. Δεν ξέρω. Αλλά χθες το βράδυ τα παιδιά πετούσαν – δυνατή μουσική, τέτοια πράγματα. Έτσι θα έπρεπε να είναι. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Νιώθουμε καλά αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει να δημιουργήσουμε μια διαφορετική ατμόσφαιρα μέχρι την Crystal Palace γιατί δεν δίνουν δώρα. ” Είπε ο Klopp.

“ Πρέπει να παλέψουμε με ό,τι έχουμε γιατί η Crystal Palace θα ζητήσει ακριβώς αυτό. ”

“ Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε προετοιμασμένοι και θα το κάνουμε εγκαίρως για την Κυριακή. ”

Για τον Fabinho πρόσθεσε:

“ Ήταν εξαιρετικός χθες το βράδυ. Ο αριθμός των κατοχών που κέρδισε, οι περιοχές που έπαιξε. Αυτό είναι απολύτως χρήσιμο. ”

Για τον Kelleher:

“ Είναι ο Νο. 2 στη Liverpool. Δεν νομίζω ότι μπορείς να βαθμολογηθείς πολύ περισσότερο- έτσι είναι. Έπρεπε να κάνει πολλά βήματα όταν τον είδα για πρώτη φορά, αλλά από τότε έκανε απίστευτα βήματα. Είναι τερματοφύλακας κορυφαίας κατηγορίας. ”

“ Απολαμβάνει όλη τη δουλειά με τον Taffa, τον Johnny και όλους τους άλλους τερματοφύλακες. Είμαστε περισσότερο από χαρούμενοι που τον έχουμε. ”

Για τον τελικό του Carabao Cup:

“ Θα είναι απολύτως υπέροχο. Το γήπεδο θα είναι σε κόκκινο και μπλε χρώμα, κάτι που είναι καλό. Θα είναι ένα πραγματικά συναρπαστικό παιχνίδι με δύο ποδοσφαιρικές ομάδες αντιμέτωπες στον τελικό. ”

Για τον Curtis Jones:

“ Κοιτάξτε, κερδίζεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου, έναν δύσκολο. Μπορείς να τον κερδίσεις μόνο αν όλοι οι παίκτες είναι καλοί, αλλά ο Curtis ήταν πολύ καλός στα δύο τελευταία παιχνίδια. Είμαι ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του για να είμαι ειλικρινής. ”

“ Τον είδα έξω από το γραφείο μου όταν μπήκα για πρώτη φορά και σκέφτηκα «Ουάου, πόσο χρονών είναι;». Ήταν 15. Δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι χθες το βράδυ χωρίς καλές ατομικές εμφανίσεις και ο Curtis έκανε μια από αυτές. ”

Για τον Matip που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο:

“ Πόσο καλός ήταν ο Joel; Νομίζαμε όμως ότι κάτι δεν ήταν 100% σωστό. Είχαμε στον πάγκο τον Ibou και τον Gomez, οπότε κάναμε την αλλαγή. ”

Για τον Oxlade-Chamberlain:

“ Έτρεχε έξω χθες. Δεν ξέρω όμως κάτι περισσότερο. ”

Για την επιστροφή του Elliott:

“ Είναι εξαιρετικό που τον έχουμε πίσω. Είναι εξαιρετικό αγόρι. Έμεινε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε δεν μπορούμε να το βιαστούμε, αλλά φαινόταν ότι μπορούσε να παίξει! ”

“ Είμαι σίγουρος ότι μετά τη διεθνή διακοπή θα πρέπει να είναι έτοιμος. ”

Ο Jürgen Klopp πανηγυρίζει τη χθεσινή πρόκριση.
Μοιραστείτε το!
Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com