Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέο σύνθημα για τον Jota από τους οπαδούς της Liverpool!

Νέο σύνθημα για τον Jota από τους οπαδούς της Liverpool!

Ένα νέο hit των οπαδών κάνει το τελευταίο καιρό το γύρο του διαδικτύου, κατά το οποίο οι φίλαθλοι της Liverpool αποθεώνουν τον Diogo Jota!

Ο Πορτογάλος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του από τη στιγμή που υπέγραψε από τη Wolverhampton Wanderers το καλοκαίρι του 2020, έναντι περίπου 40 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Jota φέτος έχει καταφέρει να σπάσει την τριάδα Salah – Mane – Firmino, παίρνοντας κυρίως τη θέση του τελευταίου, δίνοντας μια άλλη δυναμική στην επίθεση των Reds. Ο βραχύσωμος φορ έχει την εν ενεργεία σεζόν 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, επιδεικνύοντας αξιοθαύμαστη ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, παρά το ότι αντικρίζει το κόσμο από τα 177 εκατοστά, ενώ χαρακτηρίζεται και από την ικανότητα να βρίσκεται τη κατάλληλη στιγμή στο σωστό σημείο.

Η τεχνική του και η θέληση του να πιέζει τον αντίπαλο ψηλά τον κάνουν έναν παίκτη ιδανικό για το σύστημα του Jurgen Klopp.

Η αναγνώριση όμως δεν έρχεται μόνο από το τεχνικό τιμ, αφού είναι αισθητή και η αδυναμία που έχει ο κόσμος στο πρόσωπό του. Απόδειξη αυτού είναι το ότι – αρχής γενομένης από το ματς στο Λονδίνο με την Tottenham – οι κόκκινοι φίλαθλοι άρχισαν να σκαρφίζονται διάφορα συνθήματα.

Ένα που έκανε την εμφάνισή του στο εκτός έδρας ματς με τη Leicester ήταν μία διασκευή αυτού του Fernando Torres στο ρυθμό του «The Animals Went In Two By Two». Όμως, εν τέλει αυτό που φαίνεται να μένει, αφού μετά τον αγώνα με την Arsenal η Liverpool το κοινοποίησε με διάφορους τρόπους στα social media, είναι και αυτό που είχε πρωτοεμφανιστεί το προηγούμενο μήνα στο Λονδίνο.

Το σύνθημα είναι στο ρυθμό ενός της River Plate και πάει ως εξής:

«Ohhh he wears the number 20, he will take us to victory, and when he’s running down the left wing, he’ll cut inside and score for LFC! He’s a lad from Portugal, better than Figo don’t you know? Ohhh his name is Diogoooo!».

(Μετάφραση: Οοο φοράει το νούμερο 20, θα μας οδηγήσει προς τη νίκη, και όταν τρέχει στην αριστερά πλευρά, θα κόψει προς τα μέσα και θα σκοράρει για την LFC! Είναι ένα παιδί από την Πορτογαλία, καλύτερος από τον Figo, δεν το ξέρεις; Οοο το όνομα του είναι Diogo!).

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com