Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 20/1/2016 Πρώτα Κόκκινα γκολ για Ojo & Teixeira (vid)

Σαν σήμερα: 20/1/2016 Πρώτα Κόκκινα γκολ για Ojo & Teixeira (vid)

Τα πρώτα τους γκολ με την famous Red shirt θα σημείωναν σαν σήμερα οι Sheyi Ojo & João Carlos Teixeira, σε παιχνίδι για τον 3ο γύρο του F.A. Cup στο Anfield με αντίπαλο την Exeter City.

Το παιχνίδι ήταν το επαναληπτικό, αφού στο πρώτο στην έδρα των «Grecians» (το παρατσουκλι της Exeter City, οι Αρχαίοι Έλληνες δηλαδή), είχαν στριμώξει τους Κόκκινους και το παιχνίδι είχε λήξει 2-2. Έτσι στο Anfield οι Reds καλούνταν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των φιλοξενουμένων, για να προχωρήσουν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Μόλις στο 10′ ο Joe Allen από ασίστ του Brad Smith θα ανοίξει το σκορ για τους Κόκκινους, με το σκορ να μένει έτσι ως το 74′. Σε εκείνο το σημείο ο Jordon Ibe θα δώσει την ασίστ στον Sheyi Ojo, ο οποίος από το ύψος της περιοχής και χωρίς φόρα, θα κάνει ένα αριστοτεχνικό σουτ με το αριστερό του πόδι και θα αφήσει «άγαλμα» τον εξαιρετικό τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, Robert Olejnik.

Το γκολ αυτό για τον νεαρό Sheyi Ojo ήταν το πρώτο του με την Κόκκινη φανέλα και μάλιστα το κατέγραψε σε ηλικία 18 ετών και 215 ημερών, γενόμενος έτσι ο νεώτερος τότε σκόρερ των Reds στο F.A. Cup.

Το τρίτο και τελευταίο γκολ της βραδιάς, θα σημείωνε ο João Carlos Teixeira από ασίστ του Christian Benteke στο 82′, το οποίο ήταν το πρώτο με την Κόκκινη φανέλα για τον νεαρό Πορτογάλο.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο José Enrique φόρεσε για 1η και μοναδική φορά το περιβραχιόνιο του Αρχηγού των Reds και πως στο παιχνίδι αγωνίσθηκε ο Jon Flanagan, ο οποίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 619 μέρες αποχή λόγω τραυματισμού.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το βράδυ Τετάρτης παρακολούθησαν 43.292 θεατές και διαιτητής ήταν ο N. Swarbrick.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε φάσεις και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 20/1/2016 Πρώτα Κόκκινα γκολ για Ojo & Teixeira
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com