Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lijnders: «Πρέπει να κερδίσουμε την Arsenal»

Lijnders: «Πρέπει να κερδίσουμε την Arsenal»

Για την σημασία που θα έχει η νίκη-πρόκριση για την Liverpool στον αποψινό ημιτελικό εναντίον της Arsenal μίλησε ο Pep Lijnders στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης.

Ο Ολλανδός μίλησε για τις φήμες περί αναβολής του αγώνα:

“ Είναι πραγματικά δύσκολο να κρίνεις [την Arsenal] απ’ έξω. Σέβομαι τα σενάρια αναβολής γιατί εμπιστεύομαι το ιατρικό τμήμα κάθε συλλόγου. Είναι πλεονέκτημα για την Arsenal που δεν αγωνίστηκε; Ο αγώνας με την Leicester έδειξε ότι εμείς δεν είχαμε κάποιο πλεονέκτημα.”

Για τον ημιτελικό:

“ Πηγαίνουμε στην Arsenal και είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να κερδίσουμε, αυτό είναι καλό. Σε 90 ή 120 λεπτά ή πέναλτι, πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να δημιουργήσουμε αναμνήσεις και ξεχωριστά παιχνίδια για τους οπαδούς μας, οπότε είναι καλό που μπορούμε να μιλήσουμε για τελικούς τον Ιανουάριο. ”

“ Ελπίζουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι – πρέπει να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Είναι καλό που βρισκόμαστε στον Ιανουάριο και μιλάμε για να φτάσουμε σε τελικούς και να φτάσουμε στο Wembley. ”

Για την απουσία των Salah και Mane:

“ Μας λείπουν 3 παίκτες στο AFCON, όλοι ξεχνάνε τον Naby. Μας λείπει επίσης, ήταν ο πολυτιμότερος για τη Γουινέα δύο φορές και στο τελευταίο παιχνίδι, σκόραρε. ”

“ Ξέραμε ότι έπρεπε να δημιουργήσουμε διαφορετικά όπλα, γκολ, τελευταίες πάσες, ντρίμπλες και επιθέσεις από παντού. Αυτά τα παιδιά αγόρια είναι η πρώτη γραμμή μας, αλλά δεν έχουμε μόνο ένα όπλο. Εξελισσόμαστε ως ομάδα. Είναι σημαντικό. ”

Για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει ημιτελικού:

“ Προετοιμαζόμαστε από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Δεν προετοιμαζόμαστε μόνο αυτήν την εβδομάδα για αυτό. Όλοι μας έχουν ξεγράψει από τον πρώτο αγώνα, οπότε ανυπομονώ να πάω εκεί και να δημιουργήσω ένα ειδικό παιχνίδι για εμάς. ” Είπε ο Lijnders.

Για την Arsenal:

“ Έχουν μια πολύ καλή ομάδα αυτή τη στιγμή. Έχουν ωριμάσει – τα εύσημα μου στον Mikel. Θέλαμε να τους εκπλήξουμε με την έντασή μας, όπως κάναμε μέχρι την κόκκινη κάρτα. Η ομάδα τους φαίνεται μια σωστή ομάδα. ”

Για τον Harvey Elliott:

“ Δεν έχασε τον ποδοσφαιρικό του εγκέφαλο όσο ήταν εκτός. Θα ήταν έγκλημα να μην τον χρησιμοποιήσεις, όταν τον βλέπεις όπως χθες. Δεν χτύπησε την πόρτα, πέρασε από μέσα της. ”

“ Αλλά θα πάρουμε το χρόνο μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επέστρεψε μαζί μας. ”

Ο Harvey Elliott έχει επιστρέψει στις προπονήσεις.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com