Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lijnders: «Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον Minamino»

Lijnders: «Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον Minamino»

Η Liverpool σύμφωνα με τον Pep Lijnders ξέρει τι μπορεί να περιμένει από τον Takumi Minamino, ο οποίος βρήκε δίχτυα στη νίκη της Κυριακής με σκορ 3-0 επί της Brentford.

Ο Ιάπωνας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στον πρώτο ημιτελικό του Carabao Cup, όμως απάντησε με τον καλύτερο τρόπο, σκοράροντας το δεύτερο φετινό του γκολ στην Premier League, στην ημέρα των γενεθλίων του.

Ο Lijnders ανέφερε για τον Taki:

“ Ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε από εκείνον – όταν τον αποκτήσαμε ξέραμε ότι είχε πολλούς στόχους μέσα του – αυτός είναι ένας από τους λόγους που τον θέλαμε. ”

“ Νομίζω ότι ο Taki έχει ήδη αποδείξει τι μπορεί να φέρει στην ομάδα. Ένα παράδειγμα είναι αυτό το τελευταίο παιχνίδι όταν μπήκε, χρειαζόμασταν πολλή ενέργεια στο κέντρο του γηπέδου. Πρώτα μπήκε αντί του Ox, αλλά μετά μετακινήθηκε στο κέντρο γιατί αυτό θέλαμε να κάνουμε. ”

“ Έχει αυτή τη σωστή, πώς μπορώ να πω, αυτή την στάση και βρίσκει πάντα αυτές τις στιγμές για να τελειώσει, παρά το γεγονός ότι ο Bobby απλώς του το έβαλε στο πιάτο – αυτό λέει πολλά για τον Bobby! Και ήταν, νομίζω είναι σε καλή στιγμή. ”

“ Μας αρέσει – πολλοί από τους παίκτες μας πιστεύω ότι βρίσκονται σε καλές στιγμές. Το θέμα δεν είναι τα άτομα να γίνουν ήρωες, είναι να πάμε μαζί στο Wembley και να πάμε με όλους τους οπαδούς μαζί εκεί. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. ”

Ο Takumi Minamino μπορεί να βοηθήσει τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com