Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε «Burger King Arena» θα μετονομαστεί προς χάριν του Salah το Anfield;

Σε «Burger King Arena» θα μετονομαστεί προς χάριν του Salah το Anfield;

Σχεδόν έτοιμο να μετονομαστεί σε Burger King Arena, μπας και καταφέρει η Liverpool να δώσει στον Salah τα λεφτά που θέλει για το συμβόλαιό του, φαίνεται να είναι το Anfield.

Το γήπεδο θα πάρει ονομασία χορηγού για πρώτη φορά μετά από 138 χρόνια λειτουργίας και χρήσης από τη Liverpool και την Everton, ενώ για την εν λόγω αλλαγή μίλησε και ο προπονητής της ομάδας, Jurgen Klopp.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός είπε:

«Είναι απλά ένα όνομα. Το Burger King Arena θα είναι ένα νοστιμότατο κάστρο! Είπα «νοστιμότατο κάστρο»; Εννοούσα απλά κάστρο. Σίγουρα, μερικοί φίλαθλοι στην κερκίδα Double Whopper δεν θα είναι ιδιαίτερα σύμφωνοι με την αλλαγή. Επί ευκαιρίας, αυτή η κερκίδα θα είναι το Kop. Ναι, δεν θα λέγεται πια Kop».

«Δεν είχε άλλη επιλογή η ομάδα. Ο Salah ζήτησε 1.2 πολλαεκατομμύρια λίρες το χρόνο. Κανείς στο σύλλογο δεν είναι σίγουρος ότι αυτός είναι όντως ένας πραγματικός αριθμός, αλλά εκείνος δεν έκανε βήμα πίσω. Επίσης ζήτησε να μεταφερθεί και μία από τις πυραμίδες της Αιγύπτου στην πίσω αυλή του σπιτιού του. Δεν δουλεύω για την DHL, αλλά αυτό μου ακούγεται σαν λίγο ακριβό δέμα».

«Οι Shankly Gates; Δεν ονομάζονται έτσι πια. Τώρα είναι οι Double Texas BBQ Gates, και όλα χάρης στον Salah».

Ο Mo Salah σκοράρει στο Stamford Bridge.
*Παρακαλούμε να κρατήσετε υπόψιν, ότι τα παραπάνω ΙΣΩΣ και να μην είναι αληθινά, ενώ οι δηλώσεις του Klopp ΜΠΟΡΕΙ και να μην έγιναν ποτέ στη πραγματικότητα*

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com