Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προπονήθηκαν οι Elliott και Phillips!

Προπονήθηκαν οι Elliott και Phillips!

Η επιστροφή που περίμεναν όλοι είναι γεγονός! Ο Harvey Elliott επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις, ακριβώς τέσσερις μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην αναμέτρηση εναντίον της Leeds στο Elland Road.

Οι Reds την Τετάρτη συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον ημιτελικό του Carabao Cup εναντίον της Arsenal, έχοντας δύο επιστροφές.

Ο νεαρός μέσος κατάφερε να επιστρέψει κυριολεκτικά σε χρόνο ρεκόρ στις προπονήσεις της ομάδας και πλέον η επιστροφή του στα γήπεδα δεν αργεί.

Ασφαλώς και η ομάδα δεν πρόκειται να ρισκάρει με την περίπτωση του, κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι στην αποστολή για τους δύο επόμενους αγώνες κόντρα σε Arsenal και Crystal Palace, όμως αναμένεται να είναι κανονικά διαθέσιμος για τον αγώνα με την Cardiff για το FA Cup, μετά την διακοπή της Premier League.

Παράλληλα, το απόγευμα της Τρίτης προπονήθηκε και ο Nat Phillips για πρώτη φορά μετά από 1.5 μήνα.

Ο στόπερ είχε τραυματιστεί στο ζυγωματικό στο διπλό των Reds στο San Siro επί της AC Milan και έκτοτε παρέμεινε εκτός προπονήσεων.

Πάντως, παρά την επιστροφή του στις προπονήσεις, η παραμονή του στην ομάδα μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται, με την πώληση να εξακολουθεί να είναι το επικρατέστερο σενάριο για τον Phillips.

Αγκαλιά από τον Jürgen Klopp στον Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com