Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Να μειώσουμε την διαφορά από την κορυφή»

Jota: «Να μειώσουμε την διαφορά από την κορυφή»

Η Liverpool επέστρεψε στις νίκες το απόγευμα της Κυριακής, επικρατώντας της Brentford με 3-0 και τώρα είναι αποφασισμένη να μειώσει την διαφορά από την κορυφή, όπως δήλωσε ο Diogo Jota.

Ο Πορτογάλος μιλώντας για τη μάχη του τίτλου ανέφερε:

“ Αυτή τη στιγμή η City έχει ήδη μια σωστή διαφορά, ας το πούμε έτσι, οπότε εναπόκειται σε εμάς να προσπαθήσουμε να κλείσουμε αυτό το χάσμα. Πρέπει απλώς να συνεχίσουμε και να προσπαθήσουμε να κλείσουμε αυτό το πλεονέκτημα που έχει. ”

“ Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, οπότε πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος της σεζόν και ελπίζω να γίνει αυτό. ”

Για την δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο:

“ Πάντα προσπαθώ να κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής. Προσπαθώ να προσαρμοστώ και νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά μου. Δεν αναγκάζω κανέναν να προσαρμοστεί σε μένα – προσπαθώ να προσαρμοστώ σε ό,τι απαιτείται και να κάνω το καλύτερό μου. ”

“ Ίσως κάποιοι να πουν ότι δεν είμαι ένα κανονικό ψεύτικο εννιάρι ή δεν είμαι καθόλου εννιάρι, ενώ σε άλλους μπορεί να αρέσει. Αλλά όποτε βρίσκομαι στο γήπεδο, στοχεύω να βάζω γκολ και να κάνω την ομάδα να φτάσει στο αντίπαλο τέρμα. Αυτό προσπαθώ να κάνω. ” Δήλωσε ο Jota.

Ο Diogo Jota πανηγυρίζει στο Goodison Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com