Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θέλουμε να κερδίσουμε το Carabao Cup»

Klopp: «Θέλουμε να κερδίσουμε το Carabao Cup»

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp, η Liverpool υποδέχεται σήμερα στο Anfield την Arsenal για τον πρώτο ημιτελικό του Carabao Cup.

Οι Reds έχουν να κερδίσουν την διοργάνωση από το 2012, ενώ δεν έχουν βρεθεί σε τελικό από το 2016.

Ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε:

“ Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους, δεν μπορώ να βοηθήσω, συγγνώμη! Προσπαθούμε πραγματικά, ειλικρινά, όλη την ώρα. Συνεχώς, κάθε μέρα. Ας δούμε τι μπορούμε να πάρουμε φέτος, ελπίζουμε κάτι. ”

“ Νομίζω ότι αυτό που έκαναν τα παιδιά μέχρι τώρα από τότε που δουλέψαμε εδώ μαζί είναι απολύτως εξαιρετικό. Ήμασταν κοντά μερικές φορές, ήμασταν πιο κοντά παρά κοντά, αλλά υπήρξε και φορά που τα καταφέραμε. ”

“ Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε τρόπαια και αυτό είναι ένα τρόπαιο. Είμαστε στην πραγματικότητα αρκετά αποφασισμένοι για να προκριθούμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Είμαστε απεγνωσμένοι, θέλουμε να περάσουμε σίγουρα. Στην πραγματικότητα πάντα θέλαμε – είναι μια πλήρης παρεξήγηση ότι [δεν παίρνουμε τα κύπελλα στα σοβαρά]. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι ήμασταν άλλη φορά στον ημιτελικό, ναι; Νομίζω ότι χάσαμε τον ημιτελικό, έχω δίκιο; ”

“ Αλλά, ναι. Υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο ανάμεσα σε αυτό τώρα και τότε – είναι η Arsenal. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, οπότε δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα το δοκιμάσουμε σωστά. ”

Οι Reds θέλουν να κερδίσουν ξανά την Arsenal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com